Du är här: Start / Betyg & recensioner / Låt bönor förändra ditt liv - Kokboken

Fakta och nytänk

Pia Fridman, 25 juli 2018

Jag älskar alla spännande och nyttiga recept. Försöker även övertyga mina vänner om vikten av bönor som ett led i välbefinnandet.
Flera av vännerna har köpt bönboken, börjat baka med bönor och göra spännande sallader.
Vi gillar bokens fakta och nytänk.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Må-bra-bok

Lena Nilsson, 7 januari 2018

Intressant bok med matnyttig information om vad bönor kan bidra till att man mår bättre. Vackra bilder som man blir glad av och sugen på att prova de härliga recepten !

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk

Monica , 5 januari 2018

Fantastiska recept och lika fantastiska bilder! Årets hälsokokbok skulle jag säga och året har ändå bara börjat! Så köp den för en hälsosammare livsstil!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande

Maria, 3 januari 2018

Inspirerande, vacker och informativ. Efter första genombläddringen fick jag kväva impulsen att genast ta ut en semestervecka och provlaga allt.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Årets bästa kokbok

Maj-Lis , 28 augusti 2019

En spännande kokbok med nya grepp,att använda baljväxter i mat och bak är toppen.
Recepten är fräscha och välsmakande.
Jag rekommenderar den å det varmaste.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa kokboken!

Inanna, 3 maj 2018

Enkel, sympatisk, stimulerande, bra upplägg, många bra recept, mycket grönsaksbaserat. Lätt att komma igång med hälsosam mathållning. Jag rekommenderar den verkligen!!!!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En nödvändig kokbok!

Carin Widholm, 23 februari 2018

En livsviktig kokbok för alla, inte bara diabetiker. Magen blir glad, du blir glad, alla blir glada. Glöm det där med bönor och gaser! Börja ett nytt liv med denna bönkokbok! Du ångrar dig inte!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härliga recept

anne-louise holmberg, 7 februari 2018

Härlig bok med hur man gör från grunden till färdig rätt! Jättegoda recept! Även för nybörjare, våga att prova och smaka! Jättegott!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspiration

Susanne Hansson, 7 februari 2018

Bra kokbok med nya sätt att få in bönor i kosten när man i vanliga fall undviker att äta kolhydratrik mat.
Ska prova brödbak igen. Har ibland saknat det.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej