Du är här: Start / Betyg & recensioner / Vardagsgott!
Betyg & recensioner för

Vardagsgott! (Kartonnage)

Kundbetyg 4

(18 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

mycket bra

silver, 22 maj 2018

så goda och bra lchf recept som Anne Aobadia presenterar på ett trevligt sätt. Jag har provat många av dessa recept och är supernöjd!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Enkla recept

Villivonkansbooks (Örebro), 10 april 2018

Vardagsgott är en uppföljare till Matkärlek och Mera matkärlek. Ingen av de har jag läst. I denna bjuder författaren på sina 52 bästa lågkolhydratrecept. Vi har provlagat flera och fått en ny fiskfavorit. Tisdagsfisken som receptet heter har vi gjort flera gånger och alla älskar det. Har modifierat receptet lite och använt räkor och creme fraiche i samt potatismos till och mer grönsaker bredvid. Alla recept är enligt lchf, det följer inte vi, men recepten fungerar utmärkt att göra om så det passar alla. Jag gillar att det är enkelt, lätt att laga och inte massa konstiga råvaror. Utan vanlig vardagsmat. Det är en riktigt trevlig kokbok. Nu ska vi prova oss igenom nästan alla recept och se om vi hittar fler favoriter!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ok LCHF

Lippins, 21 januari 2018

Om du inte har någon av de andra kokböcker som Anne Aobadia publicerat tidigare så är det ok. Men jag som köpt de två andra är inte imponerad. Det är samma recept i alla tre tyvärr.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mumsigt

MARIA CHRISTINA JOHANSSON, 18 januari 2018

Har redan provat tre recept i boken och alla har varit kanongoda. Fina bilder och tydliga recept och bra blandning på recepten.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej