Du är här: Start / Betyg & recensioner / Mörkermännen
Betyg & recensioner för

Mörkermännen (Inbunden)

Kundbetyg 5

(11 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Mkt bra och välskriven

Villivonkansbooks (Örebro), 20 november 2017

Niels Oxen har flyttat från Köpenhamn. Han bor och arbetar nu under rumänsk identitet vid en avlägsen fiskodling på Jylland. Han lever med ständig beredskap och har en hemlighet som håller honom vid liv, men som också kan döda honom.
Mörkermännen är del 2 i serien Oxen om krigsveteranen Niels Oxen. Jag har läst den första och gillar den skarpt! Mörkermännen är även den en riktigt bra bok. Oxen är en intressant figur att följa, lite av en enstöring och med ett mörker därunder som bitvis kommer fram. Mörkermännen är förbaskat välskriven och hela historien fängslar och blir stundtals så spännande att det inte går att lägga ner den. Den tidigare okrönte deckarkungen i Danmark, Jussi Adler Olsen, får flytta sig, med Jens Henrik Jensens böcker om Oxen, känns det som vi har fått en ny dansk deckarkung - som gör det med bravur!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

lite seg i starten

E. Berglöf, 30 juni 2019

Det är en spännande och bitvis ganska otäck bok med hög spänning och med många oväntade twister.
Jensen skriver med intressanta person- som miljöbeskrivningar och har en mängd olika karaktärerna som är intressanta och brutala.

läs mer på min blogg https://bokprataren.blogspot.com/2019/06/oxen-morkermannen-jens-henrik-jensen.html

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Otroligt bra

Margareta , 28 februari 2018

och riktigt svårt att lägga ifrån sig. En "äkta bladvändare" Ser fram emot när det här blir film och hoppas på en fortsättning av serien. Verkligen en läsvärd berättelse.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej