Du är här: Start / Betyg & recensioner / Bränn alla mina brev
Betyg & recensioner för

Bränn alla mina brev (Ljudbok)

Kundbetyg 5

(187 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

En historia på liv och död

-, 25 januari 2022

Jag tycker om boken, den berör! Den är både så sorglig men också så fint berättad om kärlek. Hoppas Alex själv har berörts av den kärleken och kan släppa det mörker han upplevt inom sig!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Svärtans arv

-, 10 november 2021

Att bli sedd, om än efter sin död.
Att förstå sin historia och att välja väg.
Så vackert och så smärtsamt.
Och så hoppfullt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läsvärd!

-, 4 november 2021

Ett mysterium, en livslång historia, en berättelse som förmedlas med spänning och djup.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En helt otrolig historia

-, 10 september 2021

Vacker, beklämmande och sorglig. Mitt hjärta brast för Karin Stolpe, vilken otrolig historia som äntligen förtjänade att skrivas ned.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Romantisk och spännande

Mariamne, 24 juli 2020

Alex är en av de största berättarna som vi har. Så välformulerad. Så avskalad men ändå vänlig. Så lagom långt. Bäst när han själv läser sina alster. Nu ser jag fram emot boken om bröderna. Det bör nog bli en spännande historia.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sorglig och stark

-, 29 juni 2020

Fin skildring av sorgliga öden. Får en verkligen att tänka på hur vi förhåller oss till varandra, vad vi bär på

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Välskriven berättelse om en familjehemlighet

Läsare , 27 oktober 2019

Boken börjar med reflektioner kring mannen i familjen och hans förhållningssätt. Det finns tex en ängslan i barnens ögon som blir tankeställare. Författaren söker svar i sin egen släkt. Händelser bakåt i tiden ger sen bilden av ett delvis okänt genetiskt och socialt arv.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Första ljudboken

Anna Ökvist (Örebro), 17 oktober 2019

Oerhört gripande historia om kärlek och svek. Hur livet kan vara sån tragedi och mitt i allt är det kärleken som bara är så sann. Tack för din historia om din mormor

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gripande och hjärtskärande

Nicole, 19 september 2019

En fantastiskt gripande och hjärtskärande historia om olycklig kärlek och rädsla men också om mod och längtan efter lycka och förståelse. Fint skriven och bra uppläst!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej