Du är här: Start / Betyg & recensioner / Pepparkakshuset
Betyg & recensioner för

Pepparkakshuset (Pocket)

Kundbetyg 4

(25 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Positivt överraskad!

Lotta, 7 augusti 2019

Jag är alltid lite skeptisk till svenska crime böcker, har läst flera som börjat bra och sen helt tappat stilen ju längre in i handlingen jag kommit. Men Gerhardsens böcker höll intresset uppe hela tiden så av bara farten läste jag alla 8 böckerna i Hammarby serien och jag kan rekommendera precis allihop! Bra story som sakta men säkert tar sig framåt och som inte heller serverar den enklaste lösningen. Personerna känns också trovärdiga och även deras liv utanför jobbet intresserar.
Så läs så mycket ni kan, jag kommer definitivt att läsa alla böcker av Carin Gerhardsen som jag kommer över!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Alla Carins böcker är bra!

Lena Anne Marita Wirde, 22 juli 2019

Jättebra och sååå spännande! Man dras med i allt som händer och är otroligt välskriven, man känner sig delaktig hela tiden.

Lena "Kat"

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Saknar något...

ElinsBokhylla , 19 april 2019

Bokens handling och mordfall var väldigt bra skrivet. Beskrivningarna av morden och polisarbetet var väldigt bra skrivet med många snaskiga och äckliga detaljer, på ett positivt sätt så klart!
Varje mord var oerhört välskrivet, detaljerna gjorde att jag både mådde illa och ryckte på näsan. Det är nog en av de mest detaljerade böcker som jag har läst på länge, i alla fall där morden är så välskrivna. Verkligen ett plus, det är så jag vill ha mina deckare!

Carin Gerhardsen hade lyckats skriva in karaktärerna oerhört bra i boken, man fick lagom med bakgrundsfakta och detaljer för att man lätt skulle hänga med bland de olika huvudkaraktärerna.

Däremot måste jag säga att många kapitel endast bestod av fördjupning i karaktärerna, trots att jag tycker att det var bra att man fick en detaljerad redogörelse för karaktärerna, så upplevde jag att vissa karaktärer tog upp för mycket plats i boken. Plats som jag personlige... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej