Du är här: Start / Betyg & recensioner / Eld & blod: Historien om huset Targaryen (Del I)
Betyg & recensioner för

Eld & blod: Historien om huset Targaryen (Del I) (Inbunden)

Kundbetyg 4

(8 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

En besvikelse

Gandalf, 5 december 2018

Köpte denna bok med högt ställda förhoppningar efter att ha läst alla föregående böcker han hittills skrivit om GoT som i mitt tycke är mycket läsvärda. Blev ganska snart varse att denna bok inte höll måttet. Verkar tyvärr vara skriven med ett enda mål, att tjäna så mycket pengar som möjligt utan att anstränga sig. Är kortfattad, hoppig i handling, utan att gå på djupet och utan att i alla fall fängsla mig. Är lite som att jämföra en riktigt fängslande film med en gammal pilsnerfilm. Lämnar tyvärr inget bestående intryck. Hade varit bättre att han fortsatt på GoT-serien i samma anda som de skrevs.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Historien om huset Targaryen

Greger Zetterkvist, 3 december 2018

Håller på och läsa den. Har hunnit till mitten av boken och än så länge är den fantastisk. Äntligen får man en detaljerad inblick hur det gick till att erövra Västeros. Jag hade från Game of Thrones en förutfattad uppfattning om Targaryens förfäder som alla grymma erövrande draklorder men som i flera fall nu skulle visa sig komma på skam. Visst, en och annan var grym och galen, vilket kanske berodde på seden att förmäla bror och syster. Hur som helst ger jag boken toppbetyg, hittills. Skulle också vara väldigt käckt om George RR Martin äntligen kunde få arslet ur vagnen och bli klar med bok nr 6 i Game of Thrones.

/Greger Zetterqvist

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Grym !

Christos Kotanidis, 4 mars 2019

Riktigt bra bok fastande direkt i historien om huset targaryen. Kan rekommendera all game of thrones älskare att läsa denna. Nu är jag redo för del 2 av boken !!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej