Du är här: Start / Betyg & recensioner / En oundviklig längtan
Betyg & recensioner för

En oundviklig längtan (Pocket)

Kundbetyg 4

(75 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Underbar bok

Camilla Eriksson, 25 november 2020

Underbar bok att drömma sig bort i. Härliga miljöbeskrivningar och persongestaltningar. Älskar historiska romaner som gör så att det känns som att man lever i den tiden.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lite urlakad

Femfemman, 22 februari 2021

Jodå, jag kommer att läsa de återstående böckerna i serien då de kommer i pocket. Lättläst och lite ge en good. Denna fjärde bok i serien känns mer utlånad än de tidigare. Mycket meningslös dialog. Och så den där obligatoriska förförelseakten... Hopp över...
Lite dramatik dock.... Men förstås blir allt bra till slut.
Hoppas på lite överraskningar i följande böcker i serien.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härligt romantisk

veronicas_bok_bak_liv, 16 januari 2021

Detta är del 4 i serien om familjen Bridgerton. Colin är barn nummer tre i skaran av åtta barn. Penelope Featherington har varit hemligt förälskad i sin bästa väns (Eloise) bror Colin så länge hon kan minnas. Colin själv är mestadels ute på resande fot och upptäcker världen, när han återkommer till London efter en resa har mycket förändrats framförallt Penelope.

Gillar man att läsa om romantik som utspelar sig i början av 1800-talet i Londons överklass är dessa böcker fantastiska. Böckerna innehåller mycket kärlek, humor och är skrivna på ett rappt sätt. Perfekta böcker när man vill fly verkligheten och drömma sig bort bland lyx, kärlek, romantik och dramatik.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej