Du är här: Start / Betyg & recensioner / 600 mil till dig
Betyg & recensioner för

600 mil till dig (Häftad)

Kundbetyg 4

(5 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Charmig bladvändare

@bettan_bokprataren (Örebro), 17 september 2020

En mysig och charmig bok om hur man kan bli förälskad utan att ens ha träffats. Jag älskar konversationerna och den jargong som utspelas mellan huvudkaraktärerna i den här så kallade feelgood/romance historien.

Jag tycker att berättelsen har ett bra driv till en början men sedan upplever jag en liten svacka i mitten där det blir lite stiltje. Då blir det rätt händelsefattigt. Men seden drar den i gång igen med buller och bång och helt plötsligt vill jag inte att boken ska ta slut.
Som helhet tycker jag mycket om boken.
Den här skulle lätt kunna bli en härlig feelgood film med rätta intriger, romantik och lite heta sexscener.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mysig

@bokslukarfeministen, 20 november 2020

600 mil till dig är en sådan där bok som det är svårt att släppa taget om när en väl börjat läsa den. Den lockar till känslor av många dess slag, ibland skratt och ibland upprördhet och är en där bok som det hela tiden händer någonting i. Ibland är den oväntad, ibland är den lite mer förutsägbar, men inte på ett sådant sätt så att det stör handlingen. Det är en mycket mysig Feelgood helt enkelt som visar på att det är möjligt att bli förälskad utan att ens ha träffat personen ifråga.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härlig feelgood med en stor portion kärlek!

Lollos bokhörna, 16 november 2020

Började läsa den här boken i går när jag vaknade och släppte den inte förrän den var slut. Kärlek, längtan, förbjudna känslor och vänskap. Jag slukade boken och hade ett leende på läpparna när den var slut.

"600 mil till dig" är en härlig feelgood och en äkta romantisk kärleksroman. En sådan där bok där den spirande romansen och passionen får utrymme! Berättelsen är levande, lättläst och känslorna känns igenom boken. Jag hade velat göra berättelsen längre, fått dyka djupare ner i karaktärerna, veta mer om dem. Men sammanfattningsvis är det här en härlig och mysig feelgood med en stor portion kärlek som överlever stora avstånd. Rekommenderas varmt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar

OMG är så förälskad i 600 mil till dig. Passion, förälskelse och smärta får man uppleva här. Jag fullkomligt älskar hela upplägget med deras meddelanden, Alice tankar och hur hon går från en kvinna som lever genom andra tills hon blir en kvinna i full blom.
Jag var redan förälskad i boken innan jag ens hade läst den tack vare novellen i Nyanser av passion.

Här har jag skrattat myst och levt i en bubbla under tiden jag läst. Helt magiskt vacker.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej