Du är här: Start / Betyg & recensioner / Systrarna Perssons skafferi : konsten att hushålla med naturens skatter

LOOOOVE IT!!!

gaëlle, 13 november 2020

I dessa tider när allt blivit omkullvält har vi alla fått tid till eftertanke....och ett starkt behov att gå till baka och hitta ett samspel med naturen och komma ifrån att inte ta hand om det som finns mitt framför ögonen på oss blir denna bok amazing för att göra slag i saken och bryta dåliga vanor börja tänka om och agera och bli lyckligare människa.
inspiration och " hands on" saker man faktiskt kan göra för att bli friskare i själ och kropp.
Happy person blir man onekligen ;);)
Vi har ett behov av samspel med naturen ...i vårt stressade samhälle har vi glömt bort det och botar med piller istället...så här finns chansen till förändring.
amazing bilder och recept !!!
Kan lätt ges bort i present till alla man känner män och kvinnor

isou gaëlle

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Konsten att hitta i naturens skafferi.

Ann-Kristin Blomster, 19 januari 2021

Vacker fotokonst, men inte så många bär och örter som finns i min närhet. För mig var smoothie med nässlor intressant. Även så städtipset med blandning av bl a vinäger. Rosvatten var ju intressant, men alltför omständligt att göra. Tyvärr..

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa boken!

Annika, 30 december 2020

Denna bok är att gå in i en värld av inspiration och glädje. Viktiga teman som aldrig varit mer aktuella än nu, att leva mer hållbart och nära naturen. Systrarna Persson visar hur vi alla, utifrån olika förutsättningar och ambitionsnivåer, kan lära oss att ta till vara på det som finns runt oss. Bilderna är helt magiska, recepten tydliga och enkla, texterna är intressanta och personliga. Boken ger oss recept som är hållbara och ekonomiska! Kan varmt rekommendera! En bok att bli glad av :)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den här boken bär jag med mig resten av livet

Sanna, 30 december 2020

Boken är som en skattkammare med en massa inspirerande och också enkla tips till att leva ett hållbarare liv i samklang med naturen. Ingen bok som kommer att samla damm hos mig, den här kommer jag att använda mig av flitigt och länge länge. Jag bara älskar den!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej