Du är här: Start / Betyg & recensioner / Det goda enkla : maten vi vill laga och äta
Betyg & recensioner för

Det goda enkla : maten vi vill laga och äta (Inbunden)

Kundbetyg 4

(134 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Rörig och svårläst

Ingrid , 2 december 2014

Verkar som ett barn gått loss bland typsnitten. Byter snitt och storlekar hela tiden. Blir bara rörigt och svårläst. Har knappt läst ett recept, jag är jättebesviken.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vacker och inspirerande!

Solna-Cattis, 7 mars 2017

Det goda enkla av Anna och Fanny Bergenström är full av vackra bilder och recept som får det att vattnas i munnen. Fokus är på det gröna och hälsosamma. Rekommenderas varmt.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

internationellt och mycket grönt

Anna Hellberg Gustafsson, 18 januari 2016

Enkla trivsamma maträtter utan allt för mycket krångel. Du får tips om hur du får det att räcka längre och laga snabba goda gröna rätter.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

vackra bilder pch inspirerande text

Malin Nilsson, 30 november 2015

Precis som alla av Fanny och Annas böcker är denna kokbok underbar. Vackra bilder och texter som gör att jag vill prova varje recept. Det är nästan som att läsa en vanlig bok ☺

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

svår typografi

Siri , 13 februari 2015

Jag som fram emot att få boken, men det var svårt att läsa underrubriken, som var allt annat än god och enkel. Otydligheten är mycket irriterande, och det gör att jag inte är så begeistrad för denna bok att jag ständigt vill titta i den. Recepten är OK, men jag insåg att det inte var så mycket nytt.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bergenströms som man känner igen

Kirsi Forsberg, 1 januari 2015

Mycket bra kokbok - igen. Inspirerande och med enkla härliga recept. Jag tror jag har så gott som alla Anna Bergenströms kokböcker. Sedan har jag även massor med andra kokböcker, men det är till Bergenströms böcker som jag återkommer ständigt. Den här nya blir inte något undantag.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar kokbok

Louise, 29 december 2014

Anna och Fanny gör det igen! Lättlagad och god mat, mycket vegetariskt. Kan bara varmt rekommendera denna kokbok! Klockrena recept och underbara bilder! Detta kommer bli en återkommande ispirationskälla för mig och min familj.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vill laga allt

Annika , 8 oktober 2014

Jag lyssnade på radioprogrammet Meny på P1 där Anna och Fanny lagade mat ur sin nya kokbok. Jag blev så inspirerad och köpte bojen samma dag. Tycker den är underbar, jag vill laga precis allt.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jättegott bröd och asiatisk gryta

anncat, 13 oktober 2017

Som pensionärer förnyar vi oss inte så jättemycket, men botaniserar ibland i den kokboken. Vi har i alla fall fått ett par nya favoritrecept - ett jättegott bröd och en asiatisk gryta

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej