Du är här: Start / Betyg & recensioner / Att leka Gud!: om klimatdebatten, geoengineering och en ny världsordning

En bred helhetsbild

Anders Silverfall, 27 september 2015

När det gäller information är fallet ofta att man bara får en smal aspekt av ämnet och att det finns särintressen bakom den sanning som förmedlas. Men om vi vill kunna vaska fram den absoluta Sanningen gäller det att ha tillgång till så mycket information som möjligt som vi kan processa med hjälp av vår intelligens och - inte minst - vår intuition.

I boken "Att leka Gud! Om klimatdebatten, geoengineering och en ny världsordning" har Pia Hellertz gjort en sammanställning av en enorm mängd referenser, ca 400 stycken, där många av dem är böcker. Hon sammanställer det som sägs i dessa kort och koncist och varvar med egna analyser och reflexioner. Detta gör att man efter att ha läst boken känner till essensen i alla dessa 400 källor. Denna enorma helhetsbild, denna koncentrerade kartläggning, är ett gott fundament för att effektivt kunna göra egna djupare efterforskningar genom att följa referenserna. Pias bok är som ett Google i... Läs hela recensionen

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Globalisterna avslöjade

Rolf Nilsson (Höllviken), 15 augusti 2016

Boken beskriver på ett objektivt sätt hur Globalisterna (Bilderbergergruppen, Goldman Sachs, FN, Black Lives Matter, Feministerna m.fl.) försöker förgöra Europa och de enskilda nationalstaterna där.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej