Du är här: Start / Betyg & recensioner / Tvåändsstickat
Betyg & recensioner för

Tvåändsstickat (Inbunden)

Kundbetyg 4

(35 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Tvåändsstickning

Monica Wiker, 29 november 2016

För den som är intresserad av tvåändsstickning , dess historia och som kanske har en gammal sliten utgåva av boken är detta ett bar julklappstips till sig själv eller någon stickvän.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande ovh lärorik

Inger , 21 september 2015

Intressant om historism bakom tvåändsstickning . Lärorik och lättläst. Fina beskrivningar med bilder till olika mönster. Trevligt med färgbilder och blandningen av gammalt ovh nytt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

nyutgåva

Kerstin Margita Abdul Hamid, 12 augusti 2014

Jag trodde att den skulle innehålla nyheter men hittade inga den gamla utgåvan som jag redan har duger gott åt mig

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

inspiration

Boken är rolig att läsa, den är lättläst och ger både historia och stickbeskrivningar.
Bra med mönster och tekniska förklaringar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande om tvåändsstickning

Manna, 8 april 2014

En härlig innehållsrik väl genomarbetad bok med historik och mönster. Jag älskar denna typ av böcker som sätter in hantverket och tekniken i ett tidsperspektiv. Boken vittnar om ett gediget förarbete och ger god faktabakgrund till denna gamla stickteknik. En riktigt inspirerande bok både för den som är allmänt intresserad av tvåändsstickning och den som vill pröva på tekniken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket intresant jag har aldrig förut gjort någon...

Sonja. Nilsson, 3 december 2013

Mycket intresant jag har aldrig förut gjort någon sådan stickning ,men den ska ju vara första gången någon gång och nu har jag fina mönster att gå efter.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Äntligen har jag lyckats förstå hur den här...

Margareta , 9 november 2013

Äntligen har jag lyckats förstå hur den här stickningen går till. Intressant med historiken i början och mycket bra och instruktiva bilder. Nu kan jag verkligen tillgodogöra mig en endagskurs för att slipa ytterligare på tekniken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Innehåller mycket bra instruktioner för hur man...

Helena, 5 november 2013

Innehåller mycket bra instruktioner för hur man tvåändsstickar, vilket garn man ska välja och hur man ska nysta garnet. Fina mönster, samt både enklare och mer avancerade tekniker. Även en intressant historisk tillbakablick.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra med historie och beskrivningar! Man får se hur man...

Liv-Kari Kirkerud, 28 september 2013

Bra med historie och beskrivningar! Man får se hur man andvändte och varför, många ideer och inspiration både för nybörjare och andra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej