Du är här: Start / Betyg & recensioner / Hitta din väg : en självcoachande bok
Betyg & recensioner för

Hitta din väg : en självcoachande bok (Häftad)

Kundbetyg 4

(8 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

En bok som ger verktyg för livet...

Lena JO, 19 februari 2014

Jag har läst boken och jobbat med mig själv under tiden. Den är otrolig..
Jag kan återvända till övningarna och fördjupa dom hos mig själv.
Boken ligger alltid framme för jag blir aldrig färdig.

Boken ger mig också inspiration att använda övningarna i mitt jobb som pedagog.

en bok för dig som vill fördjupa din egen livsresa men också vara med en bit på väg med dina medmänniskor. Tack Helena för en riktigt fantastiskt coachande bok. Jag ser framemot att ta del av din nya bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Äkta... SÅ äkta!

Gunn-Britt, 12 februari 2014

En jordnära och vägvisande bok där författaren låter livet visa vägen. På ett varmt och inspirerande sätt får man följa med på färden och uppleva äkthet med känslor och tankar invävda i en lättsmält stil som många andra böcker i samma genre saknar. Här är inget konstruerat utan äkta och generöst. Kan varmt rekommenderas för att själv se sina egna guldkorn i sitt eget liv.Läste från pärm till pärm i ett svep!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Stor hjälp på vägen i livet

Catharina Munthe-LePage, 11 februari 2014

Jag har både läst denna fantastiska bok och följt webbkursen. Den har hjälpt mig att
komma vidare i livet med mig själv och mina näramste vänner och familj. Många gamla tankebeteende har lagts på hyllan med stor fördel och blockeringar som hindrade mig, har tagits bort med hjälp av Helena's unika metoder.
Läs boken och finn din unika väg i ditt liv!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag hittade min väg! En unik bok, tycker jag.

Katarina Hult, 11 februari 2014

Äntligen hittade jag en unik självcoachande bok. TACK för att du finns Helena Omfors och TACK för att jag fått möjligheten att köpa den. Den är så unik för att den är olik alla andra coachböcker jag läst. Jag får följa en spännande unik resa samtidigt som jag, i min egen takt, kan sätta mig in i och svara på frågorna. Boken ger mig så många värdefulla kunskaper och insikter som är guld värda. Att den är självcoachande innebär att jag måste vara sann mot mig själv och verkligen ärligt svara på frågorna.
Det är roligt och lärorikt med frågorna. Bra frågor!
Jag tycker också väldigt bra om din Webbkurs som är knuten till boken.
Katarina Hult

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Perfekt för att starta resan med mig själv

Carin , 11 februari 2014

Länge har jag letat en bok som inte är så krånglig och som inte tycks "ge" en massa färdiga svar. Jag kände med "Hitta din väg" att jag själv fick upptäcka min egen sanning och därigenom förändra något på riktigt. Många böcker jag läst kan ha gjort ett intryck och jag har under en viss tid känt mig påverkad och inspirerad till det bättre, men fort har jag glömt vad jag lärt mig och fallit tillbaka i gamla spår. Det som var och är mest intressant för mig är att man skriver ner sina svar. Jag hade ett anteckningsblock vid sidan av för att inte skriva i själva boken, så jag kan låna ut den och använda den fler gånger till, när jag sedan satt och läste igenom vad jag skrivit i stunden blev jag häpen och ofta rörd. Där på de sidorna blev allt så klart, jag kunde se vad jag innerst inne känner. Helena levererar inga svar, hon delar med sig av egna erfarenheter som ge perspektiv men jobbet det gör du själv. Huruvida boken berör dig eller i... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vägvisare

Camilla , 11 februari 2014

Jag har haft denna boken med mej sen jag köpte den. När mitt liv blir berg och dalbana så är det ett underbart verktyg att använda. Ett tips är att använda just dom kapitlena som du har använding för. Mina favorit kapitel är Tålamod, Lyssna på din kropp, Vägvisare, Tecken. Vi lever våra liv rent för fort idag, så det är skönt att stanna upp i livet och reflektera.
Läs och hitta just "din" väg som jag har gjort ett antal gånger, för i hela vårt liv så utvecklas vi.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En helt vanlig enkel bok om hur du coachar dig själv....

CoachAnita, 13 september 2013

En helt vanlig enkel bok om hur du coachar dig själv. Bra för helt nybörjare kan jag tro. Småtrevlig och leder säkert till eftertanke, reflektion och insikt. Men den tilltalade inte mig på djupet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej