Du är här: Start / Betyg & recensioner / Den galna sexiga dieten : ät dina grönsaker, tänd din gnista och lev din dröm!

Informativ, peppande och hoppingivande

Majsan, 9 september 2012

Bokens författarinna har ett vänligt tilltal till läsaren, och beskriver sin resa från cancer till ett hälsotillstånd bättre än någonsin tidigare. Hon förklarar sambanden mellan kostval och miljö, ph-värde och inflammationer, och varför cancer inte kan uppkomma i en basisk kropp. Hon har valt sin egen väg, baserat på information hon tillskansat sig genom ihärdigt sökande efter hälsa, och beskriver förloppet med humor, glädje och glimten i ögat. Informationen i boken backas upp av läkare och experter inom respektive område. Mycket intressant läsning! :)

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket info men..

Xalyzija, 16 maj 2014

Mycket info men jag gillar inte tonen i boken (vännen, sötnos osv) då den känns tillgjord och fånig. Sen känns hon på gränsen till fanatisk ibland. Mycket är dock intressant!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En riktig energikick

Mia, 7 mars 2014

Jag älskar den här boken, för sättet som Kris förmedlar informationen. Jag har läst många kostböcker, men det blir lätt lite långtradigt när fakta bara matas upp och staplas på varandra. Men Kris lyckas med sin härliga ton och värme förmedla informationen på att sätt som är lätt att ta till sig. Det är verkligen som hon skriver i förordet, hennes kärleksbrev till läsaren. Hon överöser läsaren med uppmuntran, pepp och motivation utan att komma med pekpinnar och ingjuter förtroendet, att detta klarar vem som helst och du och din kropp är verkligen värd att må bättre. Rekommenderar!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

EN superinspirerande rolig och bra bok! Fantastisk,...

Sandra Svensson, 19 november 2013

EN superinspirerande rolig och bra bok! Fantastisk, läs läs läs den! Sträckläste boken först och sen kan man använda den som ett uppslagsverk! Helt fantastisk!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Man ska läsa den här boken med de kritiska glasögonen...

Ingrid , 19 november 2013

Man ska läsa den här boken med de kritiska glasögonen på näsan. Det är trots allt en amerikansk bok men den innehåller mycken inspiration. Jag tänker inte bli varken vegetarian eller vegan men jag kommer att läsa den igen och plocka godbitarna. Om man läser kritiskt är den värd fyra stjärnor.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En fantastisk bok! Man kommer lätt in i den och vill...

Paula, 13 november 2013

En fantastisk bok! Man kommer lätt in i den och vill läsa vidare då den är uppdelad i kortare avsnitt/kapitel.
Man får insikter och verktyg som är lätta att ta till sig. En härlig levnadsglad kvinna som tar dig med på en livets hälsoresa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En otroligt spännande och inspirerande bok! Man blir...

Jeanette, 5 juni 2013

En otroligt spännande och inspirerande bok! Man blir till och med glad av den. Kris Carr vet vad hon skriver om - det är bara att ta del av alla hennes goda idéer.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej