Du är här: Start / Betyg & recensioner / Invandring och mörkläggning : en saklig rapport från en förryckt tid

Nyttig läsning

Göran, 14 februari 2014

Boken borde läsas av alla som är intresserade av Sveriges framtid. Speciellt nyttig läsning för journalister och politiker. Informationen passar inte alla men alla fakta går att kontrollera med hjälp av hänvisningarna.

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Invandring 2014

Norrlänning 2014, 7 februari 2014

En saklig framställning av invandringens påverkan på det Svenska samhället, med hjälp av fakta inhämtat
från officiella media. Alla är inte rasister som vill ha en ansvarsfull invandringspolitik

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Invandring i Sverige

Ludmila , 10 mars 2014

Boken vi väntade på så länge ! För att starta debatten måste man ha FAKTA. Vi saknade dem grundligaste uppgifterna om invandring. Alla frågor var TABU. Hur skall man bygga en uppfattning om viss problem
utan att ha tillgång till grundinformationer ? Grattis och TACK ! Jag är själv invandrare från Tjeckoslovakien 1968 och Sverige är mitt hem idag.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Våga läsa det är inte tabu.

Hans-Göran Karlsson, 20 mars 2015

Mycket trevlig bok. Referenser till grundmaterial gör att man får djupare kunskap via internet. Alla skall våga läsa denna bok man är INTE rasist/främlingsfientlig bara för att man tycker man kan göra på annat sätt.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Så välbehövlig!

Delis, 26 juli 2014

Vi behöver fakta och sanning om invandringen för att nå realistiska mål för den invandring vi måste betrakta som en del - men inte flerdubbelt mer jämfört med andra nationer - av det obligatoriska ansvar EU-länder måste ta i en rätt så kaotisk omvärld.
Här får vi detta med kontinuerliga källhänvisningar och referenser. Utmärkt. Det är jobbigt att inte kunna ställa en enda enkel fråga t ex "och hur skall det finansieras?" utan att få svaret "är du nazist??"
Bra att omedelbart kunna referera till verkligheten
Bra att författarna lyckas hålla sig långt över kasta-skit-nivån

Helt klart det bästa som hänt på området under de senaste åren.

LD
som under de senaste 40 åren jobbat i 52 länder varav mycket just i de länder som nu söker sig till Sverige.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En viktig röst

Lippa, 21 juli 2014

Alla inlägg i debatten måste få höras! Inför valet är det viktigt att man har så mycket relevant information som går att få ut och den här boken är troligen ett av få inlägg som speglar inte bara nyttan utan också andra sidor av invandringen.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tack till författarna

Miloslava-Marie, 2 maj 2014

Boken bör finnas i varje hembibliotek.Skulle man kunna prata öppet om alla problem kring invandring och integration i Sverige,utan att man få stämpel rassist, partier som SD skulle inte finnas.
Invandrar kvinna

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bok som svenska journalister borde läsa

Utvandrad, 18 april 2014

Välskriven & väl 'researched' bok som behandlar ett ämne vilket av någon anledning ej kan diskuteras i svenska pressen eller t.o.m. vardagen för närvarande.
Förhoppningsvis kommer denna bok att bidra till att ämnet invandring kanske någon gång i framtiden kommer att kunna debatteras lika naturligt som i de flesta andra länder.
Detta, för sveriges framtid så viktiga ämne, tas också upp i boken 'Låsningen' av Docent Jan Tullberg, ytterligare en bok jag kan varmt rekommendera.
Läs dessa böcker med ett öppet sinne, kolla gärna alla hänvisningar & så småningom inser ni kanske att;
'There is something rotten in the State of Sweden'...
En bok som svenska journalister & alla de fört bakom ljuset borde läsa!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Invandring och Mörkläggnin

David John White White, 26 september 2014

Mycket omfattande och upplysande.Om hälften av allt som skrivs här stämmer; då är det skrämmande. Efter att ha läst hälften av boken börjar man undra om det kan finnas mycket mera tillägga. Då är det inte att undra på att SD fick så många röster

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej