Du är här: Start / Betyg & recensioner / Prästens lilla flicka
Betyg & recensioner för

Prästens lilla flicka (Pocket)

Kundbetyg 4

(46 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Hurra!

Fruekvall, 18 september 2014

Rekommenderar skarpt Prästens lilla flicka! Riktigt bra o spännande debut, jag ser fram emot fler böcker! Jag hoppas att flera är på väg!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spänning på hög nivå

Gunilla Lundström, 18 mars 2015

Mycket spännande och välskriven bok. Hade verkligen problem med att lägga den ifrån mig ville bara fortsätta läsa. Ser med spänning framemot en ny bok av Susan Casserfeldt, en ny deckarförfattare att räkna med.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

BRA

silver, 19 januari 2015

oväntat bra och spännande bok! köpte den av en slump på vinst och förlust och blev glatt överraskad! Ser fram emot att få läsa fortsättningen!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande

Carina Lovisa Rönnbäck, 25 juni 2015

Mycket spännande bok. Bra skrivet. Bra historia. Önskar bara att det fanns fler böcker av denna författare för hon skriver mycket bra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En riktig tegelsten som man gärna tar sig igenom

Felicia, 19 februari 2015

Boken är en riktig tegelsten i pocket. Boken är klurig för en deckarälskare som mig och passar både yngre och äldre läsare.
Ser fram emot uppföljare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket stark debut!

Susanne, 7 oktober 2014

Spännande bok och med en del överraskningar!
En mycket stark och övertygande debut. Jag ser verkligen fram emot nästa bok från författarinnan!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spekulationsskriveri

Maria, 3 december 2014

Någorlunda välskriven, men pinsam intrig. Lite incest, lite sadomasochism, lite invandrarfientlighet, lite religiös fanatism, lite knark etc, hopkokat till en smet som inte gav nånting annat än en kvarstående känsla av spekulationsskriveri.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Varning! Beroendeframkallande!

Anna Hellqvist, 24 september 2014

Ta ledigt och bestämd dig för att endast läsa denna bok under en viss tid varje dag för den är svår att lägga ifrån sig. Allt annat runt omkring kommer att bli liggandes.

Jag har läst den två gånger och den var lika bra andra gången som första. Den skapar ett sug. Så här ska en deckare vara. Nu längtar jag efter uppföljaren.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej