Du är här: Start / Betyg & recensioner / Satis polito
Betyg & recensioner för

Satis polito (Inbunden)

Kundbetyg 5

(71 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Fantastiskt välskriven bok av Jimmie Åkesson! Jag...

Lasse Stenborg, 28 augusti 2013

Fantastiskt välskriven bok av Jimmie Åkesson! Jag köpte den vid "smygsläppet" vid sommartalet i Sölvesborg och har läst den från pärm till pärm!

En mycket bra mix där korta dagboksanteckningar från valåret 2010 blandats med längre kapitel om hela historien bakom Jimme Åkessons politiska karriär från mitten av 1990-talet och fram till sommaren 2013. Bland annat intressant att läsa hur "De Fyras Gäng" bildades och om veckan Jimmie åkte runt i Sverige tillsammans med Jan Guillou, men det finns hur mycket intressant som helst i övrigt att läsa beroende på hur insatt man är i Sverigedemokraterna och har följt dem genom åren.

Jag har sett och lyssnat på nästan alla riksdagsdebatter sedan 2010 och det finns många härliga citat från dessa plus att det i boken finns flera helt nyskrivna korta texter som jag är helt övertygad om kommer att bli klassiska i framtiden!

Dessutom ett intressant förord av det svenska folkh... Läs hela recensionen

15 av 21 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Man känner ångesten växa inombords när man inser...

SD20xx, 18 september 2013

Man känner ångesten växa inombords när man inser vilket helvete Jimmie Åkesson och övriga politiker i Sverigedemokraterna genomlidit genom åren. Denna vedervärdiga behandling av Jimmie och hans modiga partikamrater. Visst har man vetat om dessa saker men när man läser boken blir det så personligt och starkt. Faktum är att boken frambringade många skratt men även tårar. Det är intressant att läsa om hur Jimmie träffar Björn Söder, Jomshof och andra politiker under resans gång. Man blir direkt rörd över att läsa om hur dom kämpade på med väldigt knappa resurser.

Trots konstanta "slag under bältet" såsom misshandel, smutskastning, direkta lögner, vinklade reportage i media så står Sverigedemokraterna nu som Sveriges 3:e största parti. Genom årens hårda kamp (som man får ta del av i boken) för ett bättre och tryggare Sverige har Jimmie Åkesson växt från en halvknubbig halvdan politiker till Sveriges fräschaste och absolut vass... Läs hela recensionen

10 av 13 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En uppriktig och ärlig beskrivning av den mödosamma...

Sune Svensson, 10 december 2013

En uppriktig och ärlig beskrivning av den mödosamma vägen fram till inträdet i riksdagen.,
Boken som delvis är dagboksbaserad ger en bra inblick i tankar och händelser kring den mödosamma vägen mot målet. Entusiasm och vilja präglar skildringen som bitvis har både humoristiska och mera allvarliga inslag. En mogen skildring av en ung man och hans personliga utveckling på den politiska banan.

6 av 8 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Intressant beskrivning hur en partiorganisation byggs...

DBS, 13 september 2013

Intressant beskrivning hur en partiorganisation byggs upp. Speciellt i ett parti som konstant får jobba i uppförsbacke. Intressant med Åkessons personliga tankar.

6 av 9 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Satis polito

Gunilla Hedlund Mikulasek, 28 november 2014

En mycket läsvärd bok. Att som Jimmy skriva att han är en vanlig person stämmer inte alls. Han är unik. Han ger verkligen med sig även av sina personliga tankar. Ger en bra bild hur partiet har förändrats under hans tid som partiledare.

5 av 7 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

SATIS POLITO-MYCKET VÄLSKRIVEN BOK! REKOMMENDERAS!

Ingrid , 31 augusti 2014

Jimmie Åkessons bok Satis polito är en fantastisk bok som jag rekommenderar både Sverigedemokrater och icke Sverigedemokrater att läsa! Intressant, genomtänkt, informerande, diskuterande, reflekterande, humoristisk på sina ställen, känslosam och saklig. Boken ger inblickar både i Jimmies privata tankar och upplevelser och i det politiska livet. Man får även följa hur Sverigedemokraterna kämpat sig fram till vad de är idag. Det är inte en bok som man bara läser igenom och sedan lägger bort, utan den engagerar och får fart även på läsarens egna tankar! En riktigt bra bok, skriven av en mycket stark, tålmodig och verklighetsmedveten partiledare!
Den tål att läsas mer än en gång! Väl värd att köpa!
Insiktsfullt och fint skriven av Jimmie!

Tack Jimmie Åkesson!

5 av 7 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En av de intressantaste böcker jag läst på länge. Bra...

Per Erik Anders Petersson, 13 september 2013

En av de intressantaste böcker jag läst på länge. Bra språk, nutidsnära händelser. Förvånansvärt öppen och transparent. Vissa saker kan kännas kontroversiella.

5 av 8 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastiskt intressant samhällsskildring, informativt...

semipalatinsk1, 12 september 2013

Fantastiskt intressant samhällsskildring, informativt och underhållande formulerad och en unik inblick i ett unikt politikerliv. Denna bok borde läsas av alla med ett samhällsintresse.

5 av 8 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket blir förklarat här

Bullpup, 25 maj 2014

Bra skriven och ger många förklaringar till partiets framgångar.
Man slås av hur envis killen är och vilket mod han visar genom att ställa upp som ledare för Sveriges mest mobbade parti!

4 av 6 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej