Du är här: Start / Betyg & recensioner / Hjärnvilja : en fajt mot strokedjävulen
Betyg & recensioner för

Hjärnvilja : en fajt mot strokedjävulen (Inbunden)

Kundbetyg 3

(3 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Läs!

Villivonkansbooks, 28 april 2017

Stefan blev träffad och nedslagen av sjukdomen Stroke. Överläkaren på Europas bästa rehabklinik sa till Stefan : Du kommer sitta i elrullstol i resten av ditt liv, som du styr med den friska armen. Din skadade sida kommer aldrig fungera igen.
Jag blev fullständigt knockad av denna bok. Stefan berättar så öppet om sitt liv efter stroken, han delar frikostigt med sig av allt, även de mer jobbiga och förnedrande delarna. Språket är så rakt på, inga krusiduller, utan går rakt in och gör att man bli knockad. Det är en brutal värld att hamna på sjukhus efter stroke och behöva hjälp med allt. Och att tvingas ta emot denna hjälp! Jag är imponerad av hans kämparglöd och jävlaranamma! Många skulle behöva ha en bråkdel av detta. Jag blir riktigt ledsen när jag läser om hur girigheten i den närmsta familjen tar över och de sviker han på ett brutalt sätt. Hur kan man göra så?!! En bok som både sjukvårdspersonal, anhöriga till sjuka och många ... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Stark comeback!

Anneli Druve, 25 februari 2015

En mycket intressant bok om författarens kamp tillbaka efter en hjärnblödning som satte de flesta av hans funktioner ur spel. Stefan Di-Omnia visar att det gör skillnad om man lägger ner hela sin kropp, knopp och själ i tillfrisknandet. Det är ingen lätt process utan innebär en omvärdering av tidigare prioriteringar och val. En stark berättelse om/av en stark person!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej