Du är här: Start / Betyg & recensioner / Deras ryggar luktade så gott
Betyg & recensioner för

Deras ryggar luktade så gott (Häftad)

Kundbetyg 5

(24 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

En bok som stannar kvar hos en

Kitty, 22 januari 2018

Oerhört berörande bok som grabbar tag i en och rör om en. Har tänkt på den flera gånger sen jag läste den, den liksom stannar hos en. Sorglig, smärtsam men också väldigt fin.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En nära och insiktsfull skildring !

molkosaki, 18 januari 2015

Starkt , osentimentalt , insiktsfullt , begåvat - det går att trava superlativerna i hög. Och ändå , eller just därför , rakt på , enkelt , utan att vara förenklande.
Deta år/blir en klassiker som skildring av den utsatthet och kärleksnöd som inte syns lika påfallande Undergrepp är ett bra ord på avsaknaden av värme kärlek och bli sedd och mött - tack för att jag fick träffa detta barn på känslomässig ökenvandring !. Rekommenderas varmt !!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Pricksäker berättarkonst

Myggan, 12 januari 2015

Alla översvallande recensioner denna bok har fått har rätt. Åsa Grennvall tar upp ett ämne som är extremt underrepresenterat i litteratur, film, teater och våra samtidsberättelser över huvudtaget. Det handlar om utebliven kärlek, om vad som händer när föräldrar inte älskar sina barn (va? älskar inte alla föräldrar sina barn? nej, tyvärr, världen hade sett radikalt annorlunda ut om det var så). Detta är en berättelse om hur kärlekslöshet fungerar och vad det får för konsekvenser, vi behöver många många fler! Låt denna bok gå till litteraturhistorien och bli en klassiker!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läsvärd

CaisaFilippa, 9 januari 2015

En bok som kryper in under huden. Den är allmänmänsklig och på sitt enkla serie format blir den avväpnande. Den tål att läsas flera gånger.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Stark uppgörelse med barndomen.

Mikael Sundén, 18 december 2014

Åsa Grennvall har lyckats förmedla barnets utsatthet i den obegripliga vuxenvärlden. Efter svåra vuxenår finner hon till slut en kärleksfull man, som hon vågar bilda familj med och sätta nya barn till världen. Starkt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej