Du är här: Start / Betyg & recensioner / Tredje principen
Betyg & recensioner för

Tredje principen (Häftad)

Kundbetyg 5

(5 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Välskriven

Villivonkansbooks (Örebro), 10 juli 2017

Ava är rebell, hon kan styra andras tankar, en användbar förmåga i en motståndsrörelse som rustar för krig. Levi slutade tro på kampen när den tog hans föräldrar. Nu försöker han bara överleva. Hålla sig undan och kontrollera vansinnet som känns som det ska dränka honom.
Jag är positivt överraskad, denna typ av bok, är normalt inget som tilltalar mig. Men denna gör det. Den är välskriven, spännande och intressant att läsa. Handlingen och historian i sig gör att jag fastnar i den. Förstår varför den är så populär bland våra gymnasieungdomar på mitt jobb. En riktigt bra dystopi!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fascinerande och spännande

Leif Mohlin, 7 maj 2015

Jag blev uppriktigt sagt enormt överraskad positivt. Hade rätt höga förväntningar pga god kritik. Men tycker att boken var ännu bättre. Fr a är det en historia som driver på hela tiden. Karaktärerna är väldigt genomtänkta och jag blir nyfiken på dem. Vet att det finns djup och hemligheter som jag inte kan ta på men de hänger samman. Det är spännande med en tid då spåren från vår extrema excess till nutid finns igenkännabara. Men det är ruiner och spännande scenografi. Att det finns inslag av vinter gör inte det hela sämre.

Jag skulle absolut rekommendera den och är inte rädd för att den som läser kan ha för höga förväntningar.

Hoppas att jag får läsa fortsättningen snart.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej