Du är här: Start / Betyg & recensioner / Boken om mitt liv
Betyg & recensioner för

Boken om mitt liv (Inbunden)

Kundbetyg 4

(39 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Genialiskt sätt att minnas!

MR, 16 december 2017

Tanken är både genialisk och enkel, att ge sig lite tid till sin livshistoria kommer bli guld värd i framtiden. Vi ska ju alla en gång lämna detta jordeliv och många kommer uppskatta våra närmastes livshistoria. En perfekt julklapp och födelsedagspresent. Personligen har det fått tankarna att spira, och tillsammans med familjen har historier börjat vakna till liv igen under middagsbordets diskussioner. Något som kommer fylla boken snabbare än man tror.

Om du dessutom samlar några favoritbilder från familjealbumet (eller skickar in bilder digitalt via nätet och få dom hemskickade) då har du snabbt din livshistoria sammanställd. Omslaget inbjuder också till respekt (stilrent) och den känns naturlig i bokhyllan bland andra litterära favoriter. Dags att börja skriva, många kommer bli glada den dagen vi sitter ner och minns... :-)

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En fantastisk bok!

Julia, 7 december 2017

Tänk att få livshistorier nerskrivna i en fin bok. Har köpt fyra böcker som jag ska ge till mina nära och kära i julklapp!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

The book about my life!

D, 4 februari 2019

Den här boken är verkligen något speciellt! Jag har inte ens levt halva mitt liv men jag kan fortfarande skriva och svara på frågorna. Den här boken är för alla åldrar! Eftersom man ska svara på frågor t.ex. Hur är din relation med dina föräldrar? Fast man skriver i olika åldrar som 0-10 10-20 osv. Jag tycker det här är en bra bok eftersom när man väl är gammal kan man ge sina döttrar eller någon i släkten så att dom kan läsa hur ditt liv varit och det är något bra! Alla som funderar att köpa den, det är inget att fundera över denna bok är jättebra!!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Perfekt till Fars dag!

Anders Hansson Friberg, 9 november 2017

Jag gillar att boken är så himla fin och exklusiv. Jag ska ju skriva min livshistoria i den! Frågorna är enkla och superbra. Tycker om att det finns plats att skriva lite om sin släkt. Jag vill ju även berätta lite min fina farmor.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Otroligt detaljerade/irrelevanta frågor

Lina , 17 november 2019

Vi köpte denna bok till våra föräldrar pga de fina omdömen som finns.
Boken väger nästan 1 kg och är tung som ett lexikon.
Frågorna är uppdelade i 0-10år, 11-20, 21-30 osv.
Frågorna är otroligt detaljerade på ett sätt som gör att man nästintill får ångest bara av att läsa dom. vem kommer ihåg sådana små ting från alla år? Jag som är 46 år kan inte ens svara på hälften av dessa frågor då jag inte kommer ihåg. Hur ska våra föräldrar som är över 80 år kunna komma ihåg svaren då ...?
Tanken med boken är fantastisk, men innehållet på tok för mkt av allt.
Kan inte heller se vem som överhuvudtaget skulle vara intresserad av att få sin förälder att svara på dessa frågor.
Jag beställer fota böcker från Bokus och har aldrig skickat tillbaka något, men detta är första gången de båda gick i retur.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa presenten!

Hannis, 6 juni 2019

Jag gav boken i morsdag-present. Mamma blev väldigt glad och skriver nu för fullt. Hon är 60 år och boken väcker många gamla minnen till liv.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej