Du är här: Start / Betyg & recensioner / Snöugglans sigill
Betyg & recensioner för

Snöugglans sigill (Inbunden)

Kundbetyg 5

(2 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

En serie att sluka och älska!

Fam Z, 12 juni 2020

Sista delen i serien om Sagofallen, och här är boken som kommer med svaren på flera frågor men också väcker nyfikenheten igen så vi måste kolla på kartor och tänka efter vem som gjort vad och när och med vem...
Svår att sluta läsa och när vi gemensamt, som familj, nått sista sidan börjar nu barnen om med första boken -nu på egen hand.
En perfekt serie för både högläsning och för de som är i slukaråldern! Skickligt skriven, otroligt genomtänkt och som vanligt med fantastiska beskrivningar. Läs, läs, läs!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

4,5 av 5

Barnboksfamiljen, 7 maj 2020

Betyg: 4,5 av 5

Detta är den sjunde och avslutande delen i serien "Äventyren i Sagofallen", vi har recenserat samtliga delar innan som ni kan läsa i vårt flöde.
I denna serie har vi framförallt fått följa syskonen Sofia och Leo som bor i världen Mirroria. Genom en portal kommer de till Sagofallen som är en magisk värld som på något vis är sammanbunden med Mirroria. I Sagofallen har det pågått en maktkamp mellan ont och gott, där karaktärerna har drag av olika schackpjäser. Men i sjätte delen så avslutades denna kamp. I denna sjunde del slängs vi istället bakåt i tiden och får reda på hur allt tog sin början. Vem står egentligen bakom onskefulla Styx? Och vem är den magiska Snöugglan vars väsen varit beskyddare under hela serien?

Jag har högläst boken tillsammans med A, snart 10 år. Han tyckte att boken var bra och spännande, han var den som satte bokbetyget. Han ansåg att om Äventyren i Sagofallen hade varit ... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej