Du är här: Start / Betyg & recensioner / I fritt fall : klass 3 varning utfärdad
Betyg & recensioner för

I fritt fall : klass 3 varning utfärdad (Inbunden)

Kundbetyg 4

(2 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Överförd från Instagram

universaltwinflame, 7 april 2021

boktyckaren
210406
📚
Livet snurrar runt Gabriella och hela den komplexa familj hon har omkring sig. Barn, syskon, fäder, mammor... blodsband har aldrig varit relevant. Det är kärleken till varandra som räknas.
📚
Mycket elände och sorg har kantat livets väg för flera av dem, och det verkar fortsätta att hända hemska saker, men kärleken övervinner allt, eller? Nya prövningar väntar runt hörnet. Ska de aldrig få vara ifred?
📚
"I fritt fall" är tredje delen i serien Passioner och detta är absolut den bästa av dem. Handlingen är rapp och medryckande och språket är lätt så det är svårt att sluta läsa (jag sträckläste boken). Dock är persongalleriet omfattande och jag kan tipsa om att det i slutet av boken finns en förteckning över dem alla 😉
Vad jag förstår är planen att trilogin kommer att följas av ytterligare fyra böcker med anknytning till karaktärerna i serien. Det finns ... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Avkopplande ytligt

Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 15 december 2020

Denna bok är väldigt lättläst och går snabbt att läsa. Det jag gillar med Dorothea Nicole Agborgs böcker är att en aldrig vet exakt vad som kommer att hända. Sidorna flyger fram och alla möjliga omskakande händelser avlöser varandra. Det är inget som går riktigt på djupet, men det är ganska skönt ibland, att bara hänga på och inte stanna så länge i varken händelser eller känslor. I denna trilogi rör sig många människor och en får följa de flesta. Det hade varit intressant med större variation i röster, både mellan personer, men även åldersmässigt vilket även hade skapat mer tydlighet. Det är kul att hänga på denna stora och brokiga familj samt allt elände de råkar ut för och den kärlek som finns.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej