Du är här: Start / Betyg & recensioner / 5-års dagbok A5 textil röd
Betyg & recensioner för

5-års dagbok A5 textil röd (Övrigt)

Kundbetyg 4

(42 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Betyg 5årsdagbok.

Rose-Mari Johansson, 31 januari 2017

Jag saknar datum årtal storhelger. Har haft 10 års förut där fanns det. Skulle önska att det fanns även i 5 års.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag saknar datum, årtal och helgdagar!

Åsa, 2 juni 2014

Den föll inte mig i smaken då den helt saknade både datum och årtal, och helger (påsk, jul, 1:a maj osv.) Jag har haft en 10 års innan och där fans allt med, så tyvärr, jag gillade inte den.. Jag får helt enkelt leta vidare. :)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

underbar!

Jessica Tinette Arntsson, 7 april 2014

Väldigt nöjd. Allt finns i, dock ej en ruta om snöväder.
Skriver varje kväll. Ser fram emot alla års skrivande.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

anteckningsblad

Gun Monica Strömberg, 17 februari 2014

Hej
Boken är bra och prisvärd. Jag saknar dock någon plats för anteckningar, det behövs bara ett tomt blad för varje månad. Det vore bra för påminnelser att göra den månaden tex plantera amaryllislökarna. Ta fram daliaknölarna från källaren.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra present till alla tillfällen

S. Johansson, 10 februari 2014

Denna 5årsdag bok är bra utformad och har lagom mycket plats för anteckningar, jag har själv en egen och det har också blivit en bra present för alla tillfällen: babyshowers, 25-årspresent, examensgåva. Mkt uppskattad!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nöjd

Eva , 26 januari 2014

Lite stor och tung om man vill ta den med sig då man inte är på hemmaplan. Känns annans bra i kvalitén. Lite för mycket fokus på vädret i den fasta rutan hade hellre skrivit i en speciell ruta. Till ex: Molnigt och grått enstaka snöflingor - 5. Vind, tid och nederbörd annars ganska ointressant. Lagom plats för text så att man kan skriva en del men det känns inte betungande.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lite för mycket fokus på väder. Hade gärna sett plats...

Tina Danielsson, 16 januari 2014

Lite för mycket fokus på väder. Hade gärna sett plats för hur man upplever dagen/mår. Som inledning hade jag velat haft plats för att skriva en 5-års plan vad gäller ens eget liv. För övrigt är den bra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Har använt 5-årsdagbok i drygt 25 år och tycker det är...

birma, 13 januari 2014

Har använt 5-årsdagbok i drygt 25 år och tycker det är en bra hjälp för minnet (hur var till exempel vädret under julen för två år sedan?). Den här senaste versionen är jag inte lika nöjd med som tidigare. Det finns inte plats att skriva max- och min-temperatur - bara en pytteliten ruta - och varför ska man skriva klockslaget? Det är väl ganska onödigt?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej