Du är här: Start / Betyg & recensioner / Allt som var mitt - SIGNERAD AV CISSI WALLIN
Betyg & recensioner för

Allt som var mitt - SIGNERAD AV CISSI WALLIN (Inbunden)

Kundbetyg 5

(55 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Frustrerande bra!

Veronica , 23 oktober 2020

Jag blev stundtals vansinnigt förbannad på svenska rättssystemet som håller förövare bakom ryggen & låter offret plågas. Otroligt bra skriven bok av Cissi som band mig från första sidan. Jag hoppasboken kan hjälpa andra att kämpa med allt vad de har för upprättelse & att de får den hjälp de är värda!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Årets viktigste bok

Tacksam , 8 september 2020

En bok med stor igjennkjenning om hvordan strukturene er for kvinner i samfunnet.. Hvordan man ikke blir trodd.En velskrevet bok med fantastisk flyt og språk

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Boken som inte borde ha skrivits

Pia Petersson, 15 januari 2021

Som inte borde ha skrivits då det den handlar om inte borde ha skett. Men som sker hela tiden runt om oss och som tigs ihjäl. Har vi verkligen inte kommit längre?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hur!

-, 6 januari 2021

Hur kan rättsväsendet vara så snabb på att lägga ner något som har tagit för sig av ens kropp utan samtycke. Att det är viktigare att hålla käften och bara acceptera att sånt händer. MEN OCKSÅ att döma någon för att ha sagt sin sanning.... skäms
Cissi till dig vill jag bara säga
-jag ber som ursäkt till dig från dom som egentligen ska förstå vart du kommer ifrån! Kvinnorna! Skäms på er som bara har dömt innan!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ett måste!

M Brashear, 7 oktober 2020

Så modigt och sårbart skrivet. Ett måste för speciellt vi som var unga kring 00-talet. Älskar Cissis mod och feminism!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Allt som var mitt

janeth edvardsson, 25 september 2020

Hemsk läsning om hur kvinnliga skibenter blir behandlade av sina manliga kollegor och ingen säger ifrån. Bedrövligt. Väldigt bra skrivet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk och fruktansvärd

Maria C, 9 september 2020

En bok som berör, skakar om och säger som det är. Det som länge har tystats men som alltid har behövts sägas.
Det här är ingen bok om "bara" kändisen och feministen Cissi Wallin, det är en bok om alla oss som lever och rör oss ute i samhället. För de här strukturerna, de här övergreppen och den starka tystnadskulturen som Cissi så tydligt beskriver, finns överallt, hela tiden. De ser bara lite olika ut och märks olika mycket, men de finns där.

En briljant bok som får mig att gråta och förfäras men som samtidigt lämnar mig med en vrede och ett fokus på att det är nog nu! Den är skriven rättframt, utan krusiduller och med en tydlig riktning.

Det finns ingen tendens till offerkofta, enbart ett offer som berättar sin historia, en historia som skulle kunna berättas av så många fler men som fortfarande är tystade. Cissi ger röst åt alla dem, åt alla oss, för allt som var vårt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En kommande svensk klassiker?

Yvonne , 8 september 2020

Köpte denna bok i första hand för att visa mitt stöd för den modiga författaren och #metoo-rörelsen. Blev dock imponerad av bokens litterära kvalitet. Boken berörde mig verkligen. Den väckte djupa minnen och starka känslor, vilket också är ett bra kännetecken för en bok och en författare.

Den här boken har potential att bli en milstolpe i modern, svensk litteraturhistoria - en generationsroman.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastiskt viktig

Cecilia O, 8 september 2020

Den här boken borde finnas med som litteratur-material i skolan. T.ex. i högstadiet eller gymnasiet. Högst aktuell livskunskap alla behöver.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej