Du är här: Start / Betyg & recensioner / Månbarn - SIGNERAD AV JON HENRIK FJÄLLGREN
Betyg & recensioner för

Månbarn - SIGNERAD AV JON HENRIK FJÄLLGREN (Inbunden)

Kundbetyg 5

(22 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Berörd på ett fint sätt

Ann-Britt Berglund, 28 oktober 2020

Jag sträckläste boken! Den berörde mig mycket på ett känslomässigt sätt. Fy för mobbing och fy för vuxenmobbing. Boken är mjuk och varm trots ledsamheter. Boken inger hopp. Nog är Jon Henrik en månbarn. Läs boken!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Månbarn

Ingegerd Forssén, 26 oktober 2020

Jon Henrik Fjällgren har generöst delat med sig av sin smärtfyllda uppväxt och även senare liv, där han har blivit misshandlad, förföljd och hånad både bland dem han borde fått känna trygghet bland och gangsters.
Stundtals plågsam läsning men lärorik.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Super bra

Ramona , 26 oktober 2020

Jätte bra och intressant bok av Jon Henrik. Den är lättläst. Jag kan skarp rekommendera andra att köpa denna underbara bok

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Så stark & Gripande

Katrin Karlsson, 26 oktober 2020

Så stark, gripande & magisk bok som sätter sig så djupt i hjärtat. Går inte att sluta läsa den utan jag sträckläste boken. Berättelsen är så berörande och bitvis rinner tårarna. Boken handlar om vilsenhet i livet och att hitta sin väg för att bli hel som människa både i kropp och själ. Jon Henrik har fört en kamp i hela sitt liv på olika sätt och en kamp att hitta sig själv och vem han vill vara. Boken ger också hopp att det går att ta sig vidare mot alla odds. Boken är lättläst, omtumlande och Jon Henrik berör oavsett om det är hans ord, musik eller om han står på scen. Jag är så tacksam att få ha sett honom framträda live och vilken magi han förmedlar på scenen är en oerhört stark upplevelse. Fantastiskt fint att få boken signerad av författaren.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Min upplevelse av Månbarn.

Barbro Marklund, 26 oktober 2020

En fantastisk bok. Alla borde läsa den. Hur har han klarat av att leva vidare?Han har ju genomgått så mycket hat,som ingen borde uppleva under sitt liv. Det tog ju aldrig slut. Varför ingrep ingen vuxen? Jag blev så illa berörd av vad han har gått igenom.Må du slippa uppleva något liknande under resten av ditt liv! Lycka till!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mobbning

Ing-Marie Bergström, 26 oktober 2020

Ofattbart hur det kan få gå till så i samhället och att även vuxna kan vara så hemska. Starkt att klara av det.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bok för sträckläsning

Uno John Olof Pettersson, 26 oktober 2020

Jag sträckläste boken, som "tog tag" på flera sätt. Har följt Jon-Henriks karriär och varit på hans konserter här i Stockholm. Den som inte berörs av denna bok och hans livsöde måste vara en sten i så fall. Det är en stor glädje att läsa att han tagit sig igenom de värsta åren, blivit mer medveten om kropp- och psyket och kanske det bästa, han ska bli pappa. Följer honom på FB och Instagram.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

recension

Annika Viström, 26 oktober 2020

Har nu läst Månbarn och det var en stark upplevelse, mycket bra och intressant bok, i vissa delar så blev jag så berörd att det kom lite tårar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En stark berättelse.

Claryanne , 26 oktober 2020

Efter att Jon Henrik offentligt pratade om psykisk ohälsa, har många kända personer berättat om sina problem. Jon Henrik har mod och styrka att pratar om rysliga övergrepp och det ger insyn i hur kunskapen är i vårt samhälle om barn/ungdomars situation och mobbning. Är det så även idag? Jon Henrik är en förebild och belyser problemen rakt och tydligt vad han har upplevt och vad konsekvenserna kan bli.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej