Simonas lästips

 • En oemotståndlig frestelse

  Julia Quinn

  Jane Austen möter Bridget Jones i internationell bästsäljare. Möt Londons mest ökände ungkarl, Michael Stirling, som aldrig haft svårt att fånga en kvinnas uppmärksamhet. Men när han träffar Francesca Bridgerton känner han en attraktion så stark att han för första gången i livet blir handlöst förälskad. Francescas hjärta tillhör dock någon annan så han kan inget annat göra än att leva med att vara olyckligt kär... Tills en dag då Francescas liv vänder helt och han äntligen får chansen att yttra sina känslor - frågan är om han vågar?

 • Rött, vitt och kungligt blått

  Casey McQuiston

  Boken som har tagit världen med storm! Utsedd till ÅRETS BÄSTA ROMANCE och ÅRETS BÄSTA DEBUT i Goodreads Choice Awards.Alex Claremont-Diaz är son till USA:s första kvinnliga president. Tillsammans med sin syster och deras bästa kompis utgör de Vita huset-trion, en social influencer-makt att räkna med, och som Vita huset inte är sena att utnyttja.Problemet är bara att Alex har en ärkefiende, prins Henry av Wales. När ett bråk mellan dem hamnar på hela världens löpsedlar måste de ofrivilligt låtsas vara vänner tills stormen har blåst över. Men ju mer Alex lär känna prins Henry, desto mer ser han vad som döljer sig under hans drömprinsyta. Snart är de vänner på riktigt, men vänskapen djupnar till något mer. Något som kan hota Alex mammas planer på att bli omvald som president."En enastående debut." The New York Times Book Review

En oemotståndlig frestelse - Julia Quinn. Underbar serie som utspelar sig på 1800-talet. Lättsam, rolig och romantik. Kommer som Netflix-serie och den hajpen är enorm!

Rött, vitt och kungligt blått - Casey McQuiston. Modern och rapp kärlekshistoria. Amerikansk storsuccé.

Right Swipe - Alisha Rai. Alisha Rai är en av mina absoluta favoritförfattare. Right Swipe är en romantisk komedi, som är både hjärtskärande allvarlig och ljuvligt rolig. Och sexig. Lättläst även på engelska.

Trevlig läsning! 

/Simona Ahrnstedt

Tidigare delar i serien om familjen Bridgerton

Är du ett Simona-fan? Missa inte hennes nya bok!

 • Med hjärtat som insats

  Simona Ahrnstedt Inbunden, 2020

  (2)

  Bästsäljande författaren Simona Ahrnstedts böcker utkommer i 23 länder och har i Sverige sålt i över 800 000 ex. "Här finns allt som bra romance ska innehålla." Tara "Outstanding." Publishers Weekly "En av våra feelgoodmästare." Femina "Den svenska romancemästaren Simona Ahrnstedt skriver så bra..." Lotta Olsson, Dagens Nyheter

  199