A Dance with Dragons

av George R R Martin. Pocket, 2012

Pris:  84:-
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner vid beställning på minst 99 kr!

Passar bra ihop

A Dance with Dragons + A Game of Thrones 6 Books Box Set
De som köpt den här boken har ofta också köpt A Game of Thrones 6 Books Box Set (pocket) av George Rr Martin
Pris för båda:

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av . Har du också läst boken? Sätt betyg och recensera.

Den senaste boken i A song of ice and fire-serien var...

Jupiter, 16 juli 2013

Den senaste boken i A song of ice and fire-serien var definitivt den bästa sedan A storm of swords då den plockade upp på de (för min del) mest fascinerande och historiedrivande karaktärerna igen efter att A feast for crows lämnat ute de flesta av dem. Denna boken går parallellt i tiden med den föregående A feast for crows, men kommer så väl ikapp som fortsätter utöver tidsperioden i 4:e boken. Det är Jon Snow och Daenarys som själ de mest minnesvärda stunderna i denna historien, men för min del hade jag gärna lagt till ytterligare fem parallellhandlingar i den mest brutalt verklighetstrogna fantasyvärlden jag läst om. Om du som jag känner att den fjärde boken tappade lite i såväl fart som de helt fruktansvärt oväntade twisterna så väger A Dance With Dragons upp för det på alla plan. Kan inte annat än rekommendera det senaste underbarnet från Martins fingrar och om du ens är det minsta intresserad av hans serie så kommer du inte att bli besviken.

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen

Spännande från början till slut.

Jeanette, 10 maj 2012

Vilken bra forsättning på serien, hela 1117 sidor spänning. Rekomenderas starkt att man har läst alla böcker innan denna, speciellt 4:an då handling utspelar sig lite parallellt med den.
Känner att denna serie är i klass med Robert Jordans "Wheel of time" som jag läst 3 gånger nu. Tveka inte utan beställ den här boken. Längtar efter nästa bok!

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen
 (pocket)

Bloggat om