Hush, Hush

av Becca Fitzpatrick. Häftad, 2010

Pris:  95:-
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner vid beställning på minst 99 kr!

Passar bra ihop

Hush, Hush + Fallen
De som köpt den här boken har ofta också köpt Fallen (häftad) av Lauren Kate
Pris för båda:

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av . Har du också läst boken? Sätt betyg och recensera.

Sortering: 

Världens sämsta bok

Alba Youngwright, 3 mars 2014

Jag har tyvärr haft missnöjet att läsa världens, kanske universums sämsta bok. Tyckte ni twilight var dålig så har denna boken tagit priset med hästlängder. Otroligt löjliga karaktärer och den vidrigaste huvudkaraktären sedan Bella Swan.
Trots att bokens snygga kille Patch (som förresten bara är dryg) gång på gång säger att han inte vill vara med Nora närmar hon sig gång på gång och någonstans i hennes löjligt pinsamma hjärna tycker hon att han nog faktiskt vill vara med henne ändå. Bokens historia kan man ju fråga efter? Ingen jävla aning!
Språket var dåligt och jobbigt att läsa och jag tror aldrig jag läst en sådan sexistisk bok som Hush, Hush. Hade jag kunnat ge den noll stjärnor hade jag. Timmar jag aldrig får tillbaka och kommer ångra så länge jag lever.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen

En väldigt bra bok som man lätt sugs in i, och jag...

Frida Nilsson, 14 juni 2013

En väldigt bra bok som man lätt sugs in i, och jag skulle ärligt talat bli överraskad om vi inte ser den på bioduken en solig dag! En vacker, mörk och farlig historia som tilltalar er i 'Twilight-världen' - även om den nya Bella inte alls är lika hjälplös! Tyvärr kan jag inte ändra på hennes 'mode'-stil som verkar så typisk amerikansk, dock gör det inte ett skit i den sista boken när man inte kunde bry sig mindre om vad hon har eller inte har på sig. Var redo för tårar! underbara böcker. Dock får den inte ett fullt betyg eftersom den är lite 'klyschig' - och eftersom jag älskar mer detaljerade och inte lika 'förutsägbara' böcker ger jag den 4/5 stjärnor, istället för 5/5!

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen

Från vampyrer till fallna änglar

Nicole, 17 juli 2011

"Hush, Hush", eller "Fallen ängel" som den heter på svenska, är en bok om förbjuden kärlek och om en uråldrig kamp mellan det onda och det goda. Utan att Nora kan förstå varför, dyker den mystiske Patch upp i hennes liv och fångar hennes uppmärksamhet. Med sitt hånfulla leende och sin svarta keps drar han in henne i en helt ny värld, fylld av fara, passion och av fallna änglar. Är Patch den Nora kan lita på eller är han hennes största hot?

Becca Fitzpatrick låter sin huvudkaraktär Nora leda läsaren genom boken och gör detta på ett så naturligt gripande sätt att man bläddrar och bläddrar utan att inse hur långt in i boken man faktiskt kommit. Hon är en av dem som fått den heta trenden att gå från vampyrer till fallna änglar och hon har gjort detta alldeles utmärkt. Hush, Hush är en bok för alla som älskar spänning och passion och för dem som helt enkelt vill ta del av denna nya och farofyllda värld.

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen

Tyvärr, Patch...

Candine, 11 mars 2011

Jag vet att många älskar den här boken. Jag kan tyvärr inte säga att jag är en av dem. Nora irriterar mig och Patch blir aldrig intressant. Den här boken är som Twilight, med fokus på alla delar Bella trånar efter Edward (inget emot det, men det måste finnas något mer i boken jag kan gilla). Jag tvingade mig igenom den första gången och har sedan dess försökt läsa om den eftersom jag i princip bara hört positivt om den. Jag kom inte ens igenom första kapitlet.

Jag älskar titeln, jag älskar framsidan. Och tro mig, jag önskar att jag också kunde älska boken.

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen

Fängslande!

anna, 7 september 2010

En av dom mest fängslande böckerna jag läst! Det går nästan inte att lägga ifrån sig boken när man väl har börjat läsa...Helt över mina förväntningar. Som föregående läsare skriver...om man tycker om twilightboken så älskar man den här! Skillnaden är att den här är mindre förutsägbar, lite mer spännande och mörkare.

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen

Patch, vill du bli min bänkkamrat?

Nelly, 6 augusti 2010

Jag streckläste denna bok på två dagar ungefär. Min favoritbok än så länge. Ibland var det vissa stunder i boken som var otroligt "pinsamma"(på ett bra sätt!), så då fick jag lov att slå ihop boken, fnittra av mig lite, för att sedan fortsätta läsa! Älskar alla karaktärerna, speciellt Patch.

Jag tycker alla borde läsa boken, ni kommer inte ångra er! Det gjorde i alla fall inte jag. Just nu läser jag om mina favorit avsnitt, kan knappt vänta på att nästa bok ska komma ut!

Jag läste boken på engelska, men den svenska är säkert lika bra.

En bok som har allt jag vill ha i böcker! Fantasi, kärlek, och spänning!

De som gillar böcker i "Twilight-stuk" kommer nog gilla denna, fast jag tycker dock att denna bok är för de som är 15 år eller äldre.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen
 (häftad)
Fler böcker inom
  • Häftad (Paperback)
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 416
  • Utg.datum: 2010-05-27
  • Förlag: Simon & Schuster Childrens Books
  • Dimensioner: 198 x 130 x 25 mm
  • Vikt: 293 g
  • ISBN: 9781847386960

Recensioner i media

At the top of the pile of bloodletting romantic fiction - the pace is slick and the scenarios genuinely chilling. The Bookseller This story is a rollercoaster of twists and turns and a mystery besides. There isn't a moment to get bored with this white-knuckle ride! Evening Standard A fast-paced, exhilarating read... fans of paranormal romance should be rapt. Publisher's Weekly There's an electric quality to the way it evolves... Arresting and inspiring. Books For Keeps Fitzpatrick's writing is addictive, and once you start, you can't stop... teenagers with wings have never looked so good. Wondrous Reads Blog

Bloggat om

Övrig information

Becca Fitzpatrick lives in Colorado. Hush, Hush was her first novel, and after completing the series, wrote romantic thrillers Black Ice and the upcoming Dangerous Lies. When she's not writing, Becca is most likely to be found prowling sales racks for reject shoes, running, or watching crime dramas on TV. You can visit her on www.beccafitzpatrick.com.