På topplistor
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Avdelning Q (del 7)
Antal sidor
470
Utgivningsdatum
2017-04-25
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Leif Jacobsen
Originaltitel
Selfies
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
220 x 150 x 32 mm
Vikt
599 g
SAB
Hce
ISBN
9789100137250

Selfies

Inbunden, Svenska, 2017-04-25
189 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Avdelning Q håller som vanligt till i Köpenhamnspolisens källarrum, men står nu inför stora utmaningar. Dels vad gäller arbetet, men också på det personliga planet. Gruppens sammanhållande länk Rose har nämligen sjunkit ner i en psykos vars trådar leder långt tillbaka in ett mörkt förflutet. Ett förflutet där ett grymt brott kan ha begåtts.

Det har kommit ledningen till känna att uppklarningsstatistiken för Avdelning Q ligger långt under det förväntade. Utan Roses hjälp måste de tre återstående medlemmarna - den karismatiske ledaren Carl Mørck, mystiske Assad och det senaste tillskottet Gordon - kämpa för att övertyga dem om att de ska få fortsätta sitt arbete. Samtidigt hittas en äldre kvinna mördad i Kongens Have och en galen bilist har inlett en dödlig jakt på unga kvinnor, medan nya brott planeras på en helt annan plats. Har händelserna ingenting med varandra att göra, eller finns ett samband begravt någonstans?

" [En] fantastisk och mycket underhållande läsupplevelse. Adler-Olsen visar än en gång prov på sin unika förmåga att tänka ut en imponerande intrig som utvecklas i många olika oväntade riktningar och samtidigt ändå hänger samman."
Ekstra Bladet
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Selfies
  2. +
  3. Washingtondekretet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Washingtondekretet av Jussi Adler-Olsen (pocket).

Köp båda 2 för 228 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Selfies