Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2017-01-18
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
220 x 145 x 22 mm
Vikt
471 g
SAB
Qci
ISBN
9789137146959

Gör ditt barn rikt

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2017-01-18
187 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Lär ditt barn ekonomins språk

En lättillgänglig handbok för föräldrar som vill ge sina barn en god ekonomisk start i livet. Här finns konkreta råd och tips för att se till att barnens konton är fyllda den dag de fyller 18.

Genom att tillämpa moderna ekonomiska teorier om till exempel långsiktigt sparande, avgifters betydelse och sammansättning av portföljer, beskriver författarna hur man bygger upp ett sparande som är bättre än de allra flesta alternativ. Rätt tillämpade kommer dessa utan tvekan att kunna göra barnen till miljonärer på sikt.

Men författarna lägger också stor vikt vid att föräldrar måste föra ett samtal med sina barn om pengar och ekonomi. För att bara ge barnen en stor summa pengar utan att också förse dem med kunskap och ett gott ekonomiskt tänkande kan lika gärna stjälpa som hjälpa dem. Därför fokuserar boken även på hur man kan göra ekonomi till något roligt och hur barnen själva kan bygga ett ekonomiskt självförtroende inför den dagen då de ska stå på egna ben.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Gör ditt barn rikt
  2. +
  3. Hjärnstark : hur motion och träning stärker din hjärna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hjärnstark : hur motion och träning stärker din... av Anders Hansen (inbunden).

Köp båda 2 för 372 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Gör ditt barn rikt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Lättläst!
    En mormor, 22 mars 2017

    En bok jag önskar jag hade läst för 40 år sedan, då hade min ekonomi varit bättre idag. Boken är skriven med en fin balans mellan pengar och vad som är lycka i livet! Inte att äga mer, utan att ha större möjlighet att kunna välja i sitt liv!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

Bloggat om Gör ditt barn rikt