Dolt i mörker (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ruth Galloway (del 9)
Antal sidor
309
Utgivningsdatum
2017-07-19
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Carla Wiberg
Originaltitel
The Chalk Pit
Medarbetare
Hammarström, Helena (form)
Dimensioner
220 x 145 x 25 mm
Vikt
440 g
SAB
Hce
ISBN
9789137150390

Dolt i mörker

(12 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden, Svenska, 2017-07-19
179 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Underjordisk mordutredning i populär krimserie

I en gammal kalkstenstunnel i Norwich hittas ben från ett människoskelett. När rättsarkeolog Ruth Galloway undersöker benen visar de sig inte alls vara något medeltidsfynd, utan tycks nyligen ha kokats och grävts ner. Fallet hamnar på kriminalinspektör Harry Nelsons bord, och efter att en ung kvinna anmälts försvunnen börjar han undersöka mystiska rykten om ett underjordiskt samhälle för hemlösa.

Kort därefter hittas en död kropp utanför polisstationen, samtidigt som en småbarnsmamma spårlöst försvinner från sitt hem. När frun till Nelsons kollega Clough också försvinner ställs utredningen på sin spets. Ruth och Nelson måste jobba tillsammans för att avslöja de mörka hemligheter som döljer sig i underjorden, innan det är för sent.

Den nionde boken i den populära serien om Ruth Galloway har alla de kännetecken som karakteriserat Elly Griffiths deckare: spännande, atmosfärisk och härligt brittisk.

"Som vanligt lyckas Elly Griffiths berätta med omväxlande stor respekt och befriande respektlöshet om vanliga, tilltufsade människor med röriga liv." Lotta Olsson, Dagens Nyheter

"Passar dig som vill ha en äkta härlig brittisk deckare att mysläsa... Serien om Ruth är lätt att tycka om, för mixen av spänning, relationsdrama och samhällsengagemang och för att hon är en så härlig karaktär." Amelia
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Dolt i mörker
 2. +
 3. Gänget

De som köpt den här boken har ofta också köpt Gänget av Katarina Wennstam (inbunden).

Köp båda 2 för 368 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Dolt i mörker. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Dolt i mörker av Elly Griffiths
  Åsa Andersson, 15 augusti 2017

  Som alla hennes böcker kanon bra och alltid en tvist i slutet så man bara vill ha nästa bok att läsa.

 2. Charmig serie
  Villivonkansbooks (Örebro), 7 augusti 2017

  I en kalkstenstunnel i Norwich hittas ben från ett människoskelett. När Ruth undersöker benen visar de sig inte alls vara ett medeltidsfynd utan nyligen nedgrävt. En kvinna anmäls därefter försvunnen och Harry Nelson börjar utreda fallet och de mystiska ryktena om ett samhälle under jord.
  Dolt i mörker är nionde boken om rättsarkeologen Ruth Galloway. Jag har läst alla i serien och gillar dem. Gillar även denna. Det är småtrevligt och mysigt att följa Ruth, Kate, Nelson och alla de andra.... Läs hela recensionen

 3. Hon har gjort det igen!
  Désirée Gustafsson, 2 augusti 2017

  Härlig läsning, man sträckläser Elly Griffiths böcker varje gång och sen suckar man och sen börjar en lång väntan tills nästa bok kommer.

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Dolt i mörker