Sektens barn (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
ViaTerra (del 3)
Utgivningsdatum
2017-06-07
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
SAB
Hc
ISBN
9789137150499

Sektens barn

Inbunden, Svenska, 2017-06-07
159 kr
Förhandsboka gärna! Förväntad leverans under vecka 23
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Sista delen i hyllad sekttrilogi

Femton år har gått sedan Sofia flydde sekten på Dimön. Sektledaren Franz Oswald har inte synts till sedan dess, men när en skoningslös storm sveper över Sverige kliver han ut ur skuggorna. Han är redo att ta sin sekt ut i världen och blir med sitt nya miljömedvetande mer populär än någonsin.

Men bakom fasaden utövar han en grym och manipulativ tyranni som inte minst drabbar sektens barn. Två av dem är sönerna Thor och Vic som uppfostras enligt sektens teser till att bli trofasta soldater i faderns tjänst. Men ju äldre Thor blir, desto mer växer tvivlen. Vem är egentligen Franz Oswald? Och hur långt är han beredd att gå för att behålla sin makt?

Sofia driver numera ett härbärge för unga människor som flytt från sekter, men det totalförstörs av stormen. Samtidigt kämpar hon mot vetskapen om att Franz Oswald kan vara far till hennes dotter, Julia. Hon har lovat sig själv att aldrig mer ha någon kontakt med honom, men det visar sig vara svårare än hon trott. Franz Oswald använder all sin list för att nästla sig in i hennes liv och plötsligt befinner hon sig återigen i sektledarens grepp. Men den här gången är det inte bara henne han vill komma åt - utan också hennes dotter.

Sektens barn är den dramatiska upplösningen på serien om sekten ViaTerra, där makt, manipulation och våld är en del av vardagen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sektens barn
  2. +
  3. Sekten som återuppstod

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sekten som återuppstod av Mariette Lindstein (inbunden).

Köp båda 2 för 238 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Sektens barn