Allt för min syster (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
368
Utgivningsdatum
2005-04-01
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Anna Sandberg
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
My sister's keeper
Dimensioner
230 x 158 x 35 mm
Vikt
580 g
SAB
Hce
ISBN
9789146211242

Allt för min syster

Inbunden, Svenska, 2005-04-01

Slutsåld

Anna har kommit till världen för att genetiskt matcha sin storasyster Kate som lider av leukemi. Nu är hon tretton år och har fått nog; hon uppsöker en advokat och stämmer sina föräldrar för rätten att bestämma över sin egen kropp. Men om Kate inte snabbt får en ny njure kommer hon att dö, och Anna är den enda möjliga donatorn. Och ingen uppmärksammar Jesse, den äldre brodern, som i sin frustration hamnar i en allt allvarligare kriminalitet. Allt för min syster är, trots sitt aktuella och allvarliga tema, framför allt en spännande, överraskande och gripande underhållningsroman som ingen kan lägga ifrån sig.

Jodi Picoult är amerikanska och har fått flera prestigefyllda priser för sitt skrivande. Trots att hon ofta väljer kontroversiella ämnen för sina böcker är de ändå lättlästa och hamnar högt upp på bestsellerlistorna. Hon är bosatt i New Hampshire med sin man och deras tre barn. 

Orig titel: My sister's keeper
Övers: Anna Sandberg
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Allt för min syster

Övrig information

Anna har kommit till världen för att genetiskt matcha sin storasyster Kate som lider av leukemi. Nu är hon tretton år och har fått nog; hon uppsöker en advokat och stämmer sina föräldrar för rätten att bestämma över sin egen kropp.
Men om Kate inte snabbt får en ny njure kommer hon att dö, och Anna är den enda möjliga donatorn. Och ingen uppmärksammar Jesse, den äldre brodern, som i sin frustration hamnar i en allt allvarligare kriminalitet. Allt för min syster är, trots sitt aktuella och allvarliga tema, framför allt en spännande, överraskande och gripande underhållningsroman som ingen kan lägga ifrån sig.