Arvtagerskan (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Stockholm romance (del 1)
Antal sidor
286
Utgivningsdatum
2017-03-15
Upplaga
1
Förlag
Förlaget Harlequin
Medarbetare
Liljegren, Jenny (form)
Dimensioner
175 x 110 x 15 mm
Vikt
159 g
SAB
Hc
ISBN
9789150922677

Arvtagerskan

(1 röst)
Pocket, Svenska, 2017-03-15
49 kr 55 kr Du sparar 11%
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Hon är ung, framgångsrik och arvtagerska till Firman. Sofi Enhörning har hela världen för sina fötter, ändå är det något som skaver ...

När en kris hotar bolaget tvingas Sofi ta in en företagskonsult. Konsulten är ingen mindre än den skandalomsusade Peder Wikingsson, före detta elitryttare och professor på Handelshögskolan. Som om bolagets problem inte vore nog överrumplas Sofi av de starka känslor Peder väcker hos henne. Medan hon får allt svårare att motstå konsulten väntar hennes blivande make, godsherren Otto Bååth, ovetandes hemma på gården.

Skvallerpressen avslöjar den förbjudna romansen, Otto blir alltmer krävande och Firmans börskurser faller. Sofis värld håller på att rämna. Vem kan hon lita på i en värld där pengar styr? Och vem ska hon välja pålitliga Otto, den trygga famnen i alla lägen, eller den karismatiske Peder, som ger henne allt hon någonsin drömt om?

Arvtagerskan är den första boken i Stockholm romance, en romantrilogi om stark passion, laddade intriger och målmedvetna kvinnor.

Lina Forss, född 1967, är uppvuxen i Djursholm i Stockholm, men är i själ och hjärta Londonbo efter tio år i staden. Nu bor hon på Värmdö för tonårsbarnens, hundens, havsvikarnas och skogarnas skull. Lina är en äkta romantiker och har gett ut tio böcker. Arvtagerskan är hennes första romance.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Arvtagerskan
  2. +
  3. Jag utan dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag utan dig av Kelly Rimmer (pocket).

Köp båda 2 för 104 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Arvtagerskan