Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött

av Alex Schulman  (häftad, 2011)

Pris:  113:-
Finns i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt vid beställning på minst 99 kr för privatpersoner i Sverige - Läs mer

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött. Sätt betyg och recensera.

Trist och tjatigt

Ytterligare dåligt skrivet utav Alex Shulman. Det förvånar mig att något förlag vill lägga ned döda träd till att publicera denna typ av skräp. Håll dina kärleksförklaringar till hemmet.
Detta är som att läsa FB status uppdateringar av en 14 åring.

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen

Bra skriven

Till en början ångrade jag mitt val av bok, men efter bara några få sidor ändrade jag åsikt. Boken var väldigt bra och jag hade svårt att lägga ifrån mig den. Alex har ett sätt att skriva som gör att man verkligen fastnar, man bara måste läsa vidare.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen

Betyg: 4,5.

För knappt två år sen så läste jag Alex Schulmans första bok: "Skynda att älska" om handlar om kärleken till hans pappa. Jag tyckte mycket om den boken.

Alex Schulmans andra roman: "Att vara med henne..." handlar mest om kärleken till hans hustru.

"Att vara med henne..." utspelar sig under ett år. En del av kapitlen kände jag igen, för en del av boken har förekommit tidigare i Alex blogg och i hans krönikor.

Boken är kort, bara tvåhundra sidor, och väldigt snabbläst. Synd nog, för jag hade velat att den hade räckt mycket längre. För boken är väldigt bra. Jag gillar verkligen Alex sätt att skriva.

Redan i Alex första bok så märkte man ju verkligen att han är en utmärkt författare. Och att han är en väldigt känslig och ömsint människa.

Jag kan varmt rekommendera boken. Man blir glad och varm om hjärtat när man läser den.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen

Alex Schulmans kärleksförklaring till Amanda Widel

Jag älskade Alex Schulmans känslosamma bok Skynda att älska, där han så vackert beskrev sina känslor för sin far. Denna bok är också väldigt känslomässigt skriven. Men denna gång är boken baserad på Alex känsloförklaring till sin nya kvinna Amanda Widell. En bok han kunde gett henne själv. Jag hade inget nöje av att läsa om denna kärleksförklaring till den kvinnan, som utomstående. Det enda som fastnade i mitt minne var 4 jul 2008, mötet med Amanda och att deras dotter föddes 4 juli 2009. Visst den var vackert och kärleksfullt skrivet, men den gjorde dock inget större intryck på mig.

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen
Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött (häftad)

Fler böcker inom

 • Häftad (danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 198
 • Utg.datum: 2011-01-12
 • Upplaga: 1
 • Förlag: Piratförlaget
 • Dimensioner: 190 x 132 x 15 mm
 • Vikt: 300 g
 • SAB: 839.73,Hc
 • ISBN: 9789164203472

Fler böcker av Alex Schulman

Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng... (häftad)
Tid : livet är inte kronologiskt (häftad)
Tid - Livet är inte kronologiskt (häftad)
Tid : livet är inte kronologiskt (häftad)

Att vara med henne är som att springa uppför en somm...

Alex Schulman
Pocket
45:-

Tid : livet är inte kronologiskt

Alex Schulman, Sigge Eklund
Inbunden
188:-

Tid - Livet är inte kronologiskt

Alex Schulman, Sigge Eklund
MP3-bok
199:-

Tid : livet är inte kronologiskt

Alex Schulman, Sigge Eklund
Ljudbok
168:-

Bloggat om Att vara med henne är som att springa uppför en somm...

Övrig information

Jag heter Alex Schulman. När jag var 13 år gammal skrev jag en novell som hette "Jordgetingarna anfaller". Den handlade helt kort om detta - jordgetingar som anföll hederliga medborgare. Jag skickade texten till min morfar, som vänligt nog avstod från textkritik och istället svarade i ett brev: "Du kommer att bli författare!" Sedan den dagen har det varit mitt absoluta mål. När jag var 18 år skickade jag mitt första manus till Bonnier. De refuserade manuset obehagligt snabbt, det tog bara några dagar och så hade jag ett brev på posten med ett "tyvärr är detta inget för oss". Jag skickade in ytterligare två manus till Bonnier, som mötte samma öde.

När jag var 27 började jag blogga. Bloggen beskrevs som elak och cynisk, men ibland skrev jag också rent uppbyggliga saker. Jag skrev ofta om minnen av min pappa, som hade dött några år tidigare. De här texterna blev grunden till boken "Skynda att älska", som kom ut för två år sedan.

En bok gör ingen författare, men jag kände att jag åtminstone hade påbörjat resan! Min nästa bokidé hade jag klar för mig. Jag ville skriva en kärleksroman, en bok om förälskelse och all den där ljuvliga smärtan som finns där. Jag försökte länge, men fann allt jag skrev fånigt. Så kom jag till en insikt: varför skriva hitte-på om kärlek när jag faktiskt upplevt det själv?

Den 4 juli 2008 separerade jag från min dåvarande fru. Jag packade två resväskor med kläder och gav mig ner på stan. Jag satte mig på krogen Sturehof och beställde in en öl och en Gammeldansk. Detta skulle bli början på en period av omåttligt drickande i mitt liv. Exakt på dagen ett år efter denna dag, den 4 juli 2009, föddes min dotter Charlie.

Den här boken utgörs av allt det märkliga, besvärliga, underbara som hände däremellan.

Boken heter "Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng utan att bli det minsta trött" och jag är otroligt glad att jag skrivit den. Jag har varit en skrivande människa i 20 års tid, men jag har aldrig någonsin förr känt sådan lust till skrivandet som under denna process. Jag hoppas att det lyser igenom.

Du kanske gillar...

Etthundra mil (pocket)

Etthundra mil

Jojo Moyes
Pocket
47:-
Konsten att höra hjärtslag (pocket)

Konsten att höra hjärtslag

Jan-Philipp Sendker
Pocket
51:-
Om du bara visste (pocket)

Om du bara visste

Caroline Säfstrand
Pocket
47:-
I skymningen sjunger koltrasten (pocket)

I skymningen sjunger koltrasten

Linda Olsson
Pocket
51:-