Änglavakter

av Kristina Ohlsson  (inbunden, 2011)

Pris:  172:-
Den här utgåvan av boken är tillfälligt slut

Klicka "Bevaka" nedan för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.

Boken finns just nu köpbar som pocket, e-bok, ljudbok (cd-skiva), mp3-bok och inbunden.

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Änglavakter. Sätt betyg och recensera.

Änglavakt av Kristina Ohlsson. Jag sträckläste bocken,...

Änglavakt av Kristina Ohlsson. Jag sträckläste bocken, så himla spännande. Man ville inte att den skulle ta slut men samtidigt ville man veta slutet.

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen

Bra, Bättre, Bäst!!!

Jag hittade den första boken Askungar, av en slump, blev helt fast och kände att jag måste läsa den andra, Tusenskönor direkt efter. Efter det var jag helt såld, Änglavakter var ett måste. Jag gillar Kristina Ohlsons sätt att skriva, jag kunde inte lägga ifrån mig boken och läste ut den på ett dygn..... Askungar var Bra, Tusenskönor Bättre, Änglavakter Bäst...... Jag väntar med spänning på nästa bok.......

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen

Betyg: 4,5.

Tyckte väldigt mycket om Kristina Ohlssons två tidigare böcker, "Askungar" och "Tusenskönor".

Så jag hade mycket höga förväntningar på den tredje fristående delen i serien. Och dom förväntningarna infriades verkligen.

Jag tycker om Kristinas sätt att skriva. Och jag tycker mycket om poliserna som är huvudkaraktärer.

Själva storyn i den här boken var otäck och väldigt bra. Och absolut inte förutsägbar på något sätt.

Så jag kan verkligen rekommendera boken, och även dom två tidigare, till alla som gillar svenska kriminalromaner.

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen

Tredje boken om Fredrika Bergman

Även den tredje boken om Fredrika Bergman håller en mycket hög klass bland svenska kriminalromaner. Kristina Ohlsson skriver på ett enkelt, men mycket spännande sätt. Jag dras med i handlingen och jag har svårt att lägga boken ifrån mig. Boken har nästan 500 sidor och ändå går den fort att läsa. Övergångarna i de lagom långa kapitlen är så suveränt skrivna att jag bara måste fortsätta läsa för att få svar på alla frågor som uppstår. Berättelsen håller samma höga klass rakt igenom, inga sidor som är långsamma och intetsägande att läsa. Den är också lika spännande från början till slut. Jag kan säga att jag redan ser fram emot nästa kriminalroman om Fredrika Bergman och jag läste till min glädje att Kristina Ohlsson redan börjat skriva på den fjärde boken. Får försöka hålla ut tills den kommer ut.

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen
Änglavakter (inbunden)

Fler böcker inom

 • Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Serie: Fredrika Bergman (del 3)
 • Antal sidor: 483
 • Utg.datum: 2011-04-06
 • Upplaga: 1
 • Förlag: Piratförlaget
 • Dimensioner: 215 x 145 x 36 mm
 • Vikt: 800 g
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789164203533

Fler böcker av Kristina Ohlsson

Davidsstjärnor (inbunden)
Glasbarnen (inbunden)
Askungar (inbunden)
Silverpojken (inbunden)

Davidsstjärnor

Kristina Ohlsson
Inbunden
186:-

Glasbarnen

Kristina Ohlsson
Inbunden
109:-

Askungar

Kristina Ohlsson
Ljudbok
229:-

Silverpojken

Kristina Ohlsson
Inbunden
112:-

Recensioner i media

Allra överst på Kristina Ohlssons plussida finns berättarglädjen. Hon har själv i intervjuer berättat att texten brukar flöda när hon skriver och det är inte utan att det märks i böckerna. I sina tre kriminalromaner har hon ett flow som är få författare förunnat, den typen av läsvänligt berättande som formligen suger in läsaren i böckerna. Att släcka lampan och lägga ifrån sig boken på nattygsbordet sker med stor motvillighet - Kristina Ohlssons böcker vill man sträckläsa."
- Cecilia Isberg, Kristianstadsbladet

"Att fastna vid vissa författare är lätt gjort. De man känner till hoppas man ska fortsätta att producera just det som passar ens egen smak. Men när jag hittar en ny favorit är glädjen alltid lika stor. Ahakänslan infann sig direkt när jag började läsa "Änglavakter" av Kristina Ohlsson, hennes tredje kriminalroman. ... "Änglavakter" är riktigt spännande, otroligt lättläst och välskriven. "Årets Påskdeckare" påstår förlaget. Och varför inte?"
- Inger Lundqvist, Norran

"Kristina Ohlsson är en skicklig deckarförfattare ... Kanske blir Änglavakter hennes första stora succé ... Jag är barnsligt förtjust i Kristina Ohlssons författarskap så här långt. Lite i skymundan har hon byggt upp en kriminalensemble i toppskiktet, och det skulle förvåna mig om inte det genombrottet kommer med Änglavakter. Det som imponerar mest är den fina förmåga hon besitter att skapa karaktärer jag verklgen bryr mig om, en livsviktig förmåga om man planerar skriva en hel svit böcker om samma grupp."
- Daniel Åberg, Uppsala Nya Tidning

"Efter att ha läst Änglavakter är jag definitivt övertygad. Kristianstadsfödda och numera Wienbosatta statsvetaren Kristina Ohlsson är den mest intressanta svenska deckarförfattaren just nu."
- Gunilla Wedding, Norra Skåne

"Det är när jag läser författare som Kristina Ohlsson ... som jag känner hopp om framtiden för den svenska kriminalromanen. ... Kristina Ohlssons tredje roman "Änglavakter" är en ruskigt spännande historia. ... nästan omöjligt att lägga ifrån sig romanen."
- Anders Wennberg, Gefle Dagblad

"Om stora delar av den svenska flodvägen av kriminalromaner är som fadda gräddmunkar som efterlämnar ett lätt illamående är Kristina Ohlsson en författarkock som serverar husmanskost. Rejält och substantiellt, med en historia som håller hela vägen och ett språkbruk utan excesser. Tredje kriminalromanen om Fredrika Bergman och hennes kollegor ... har ett driv som får sidorna att vända sig av sig själva."
t t t t
-Kerstin Särneö, Tara

"Det blir till att sträckläsa - igen ... Som vanligt sträckläser man Kristina Ohlsson från första sidan till sista sidan; hon har ett ruggigt bra driv."
- Heidi Silvander, Sydsvenskan

"Kristina Ohlsson tillhör en av de bästa deckarförfattarna."
- Smålandsposten

Bloggat om Änglavakter

Du kanske gillar...

Hennes iskalla ögon (pocket)

Hennes iskalla ögon

Carin Gerhardsen
Pocket
51:-
Dans på glödande kol (pocket)

Dans på glödande kol

Anna Jansson
Pocket
51:-
Du går inte ensam (pocket)

Du går inte ensam

Mari Jungstedt
Pocket
51:-
I farans riktning (pocket)

I farans riktning

Viveca Sten
Pocket
51:-
Davidsstjärnor (pocket)

Davidsstjärnor

Kristina Ohlsson
Pocket
51:-