Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Alex King (del 1)
Antal sidor
460
Utgivningsdatum
2012-05-28
Upplaga
1
Förlag
Ponto Pocket
Medarbetare
Sundström, Maria (form)
Dimensioner
178 x 111 x 30 mm
Vikt
240 g
SAB
Hc
ISBN
9789174750546

Bländverk

(30 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket, Svenska, 2012-05-28
51 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Bländverk är en hårdkokt, elegant spänningsroman med nerverna på utsidan.

Sorlet från femhundra deltagare fyller den stora konferenslokalen där Alex King snart ska inleda sitt föredrag. Någonstans högt uppe under taket ställs ett kikarsikte in och nedräkningen börjar.

Inom loppet av en vecka skjuts två affärsmän till döds i Stockholm. Båda två utsätts för utpressning innan de kallblodigt och offentligt avrättas, av en mördare som inte gör några misstag.

Beteendevetaren Alex King kallas in som vittne, men blir snart inblandad i utredningen. Tillsammans med kriminalkommissarie Gabriel Hellmark och inspektör Nina Mander försöker han lägga pussel av de få ledtrådar mördaren har lämnat efter sig. Allt pekar på att de har att göra med en helt ny aktör i den undre världen.

Samtidigt sliter Gabriels bror, journalisten Fredric Hellmark, med ett uppdrag som alltmer glider honom ur händerna. Ingenting är vad det verkar vara och den anonyma uppdragsgivaren skyggar inte för några metoder för att få jobbet gjort i tid. När Fredrics familj blir hotad drivs situationen till sin spets. Det är försent att dra sig ur, och nu kämpar Fredric för sitt och familjens liv - mot en deadline som närmar sig allt snabbare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bländverk
 2. +
 3. Illdåd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Illdåd av Thomas Erikson (pocket).

Köp båda 2 för 102 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Bländverk. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Spänning in i det sista
  Agren, 3 juli 2014

  Väldigt lätt att ta sig igenom, på grund av spänningen. Korta kapitel varvade med långa, man får känslan av att det är scener i en film/TVserie, ett kapitel per scen. Spännande till sista sidan!

 2. Bländverk
  Siv Persson, 30 januari 2014

  Hej!

  Jag har inte läst klart boken - men jag tycker att den är bra - och jag kommer även att köpa de två andra efterföljande böckerna av Thomas Eriksson!!

  Mvh Siv Persson

 3. Superspännande, satt på tåget på väg från Sthlm till...
  Carina, 22 oktober 2013

  Superspännande, satt på tåget på väg från Sthlm till Västerås och önskade att jag skulle vidare till Göteborg. Intressant kombination med en deckare där man samtidigt får förståelse för människans beteende/färger.

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Bländverk