Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Anders Hademark (del 1)
Antal sidor
315
Utgivningsdatum
2011-09-13
Förlag
Rekoförlag
Originaltitel
Flickan i fönstret
Dimensioner
215 x 150 x 22 mm
Vikt
520 g
SAB
Hc
ISBN
9789186999001

Flickan i fönstret

(1 röst)
Häftad, Svenska, 2011-09-13
19 kr
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Första delen i trilogin om Anders Hademark.
Året är 2007 och det går mot höst. Nicolas Sarkozy har vunnit det franska presidentvalet och den försvunna flickan, Madeleine McCann, är årets nyhet.
Anders och Monica Hademark och deras fyrårige son, Linus, bor i en lägenhet i Trelleborg. Monica har under en tid pratat om att hon vill flytta till hus. Hon tycker att det skulle bli bättre för Linus.
En dag när Anders står och tittar i skyltfönstret på bilderna av de husobjekt som fastighetsbyrån har till försäljning ser han sin gamle vän därinne, Chris Berg. Vännen, som han inte sett på tjugofem år, kommer ut och berättar att han blivit fastighetsmäklare. När han får höra Anders
önskemål berättar han att de nästa dag ska få in ett hus vid havet. Han lovar honom att han ska få se på huset först av alla.
Paret Nilsson har bott i huset i många år men har bestämt sig för att flytta till Filippinerna eftersom de fått möjligheten att ta över en restaurang där. Deras 39-årige son har redan åkt ner för att börja arbeta på restaurangen.
På visningen tycker Anders sig känna igen Ingvar Nilsson, men kan inte placera honom. När Anders och Monica gått in, tillsammans med Annabelle Nilsson, står Chris och Ingvar kvar därute. Det ringer i Chris telefon, och när han svarar går han mot grannhuset. Han stannar till och tycker sig höra en engelskspråkig flickröst inifrån huset.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Flickan i fönstret
  2. +
  3. Allan Börjesson

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allan Börjesson av Assar Andersson (inbunden).

Köp båda 2 för 38 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Flickan i fönstret