Skillnadens skörd : Mat från trädgården året om (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-08-24
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Fors Östberg, Maria (foto)
ISBN
9789187905766

Skillnadens skörd : Mat från trädgården året om

Inbunden, Svenska, 2017-08-24
209 kr
Förhandsboka gärna! Förväntad leverans under vecka 35 .
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Maten från Skillnadens Trädgård
I Skillnadens Trädgård växer 150 olika sorters grönsaker. Vissa ger skörd under vår och sommar, andra höst och vinter. Varje dag, året runt, finns mat att hämta i det ekologiska trädgårdsskafferiet. De senaste åren har matlagningen hos Sara Bäckmos familj förändrats i grunden skörden styr vilken mat som lagas just idag. En kreativ upptäcktsresa bland hemodlade råvaror har tagit matlagningen till nya nivåer. För det är när ett berg av nyskördad spenat ligger i stora korgar och bara väntar på att tillagas som vardagsmaten på riktigt blir en lustfylld utmaning.
I boken Skillnadens Trädgård lärde vi känna Sara som en passionerad odlare som nyfiket och egensinnigt revolutionerat vår syn på köksträdgården, ibland genom att göra helt tvärtemot vedertagna odlingsregler. I Skillnadens skörd får vi följa med Sara in i köket för att se hur nyskördade råvaror tas om hand, förvaras och blir till mat för hela familjen. Boken myllrar av favoritrecept på lättlagad vardagsmat proppfull av grönsaker, året om.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skillnadens skörd : Mat från trädgården året om
  2. +
  3. Skillnadens trädgård : ett ekologiskt trädgårdsskafferi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skillnadens trädgård : ett ekologiskt trädgårds... av Sara Bäckmo (inbunden).

Köp båda 2 för 425 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sara Bäckmo

Bloggat om Skillnadens skörd : Mat från trädgården å...