Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
461
Utgivningsdatum
2017-02-24
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Anna Strandberg
Originaltitel
Truly, Madly, Guilty
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
230 x 160 x 35 mm
Vikt
684 g
SAB
Hce
ISBN
9789100170936

Andras vänner

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2017-02-24
189 kr
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Av författaren till succén Öppnas i händelse av min död

En grillkväll, sex ansvarsfulla vuxna, tre gulliga ungar och en liten hund.Vad skulle kunna gå fel?

Clementine och Sam har det bra tillsammans. De har två små döttrar, Sam har just börjat på sitt drömjobb och Clementine som är cellist förbereder sig inför en av sitt livs viktigaste provspelningar.

Clementine och den mer reserverade Erika har varit vänner sedan de var små. De känner varandra utan och innan men hamnar ofta på kollisionskurs med varandra. Så när Erika nämner att de alla blivit inbjudna till en grillkväll hos grannarna Vid och Tiffany, som med all säkerhet kan lätta upp stämningen, tackar Clementine och Sam ja på en gång.

Det blir en kväll som får livet att ta en annan riktning. Och efteråt kan ingen av dem sluta undra: Vad skulle ha hänt om vi inte hade gått dit?

I Andras vänner riktar Liane Moriarty sin skarpa blick mot tre på ytan lyckliga familjer. Hon berättar om kärlek, säktenskap, föräldraskap och vänskap, visar vad skuldkänslor kan göra med den starkaste av relationer och hur det vi inte säger påverkar oss mer än vi tror.

"Snart är jag fast. Hypnotiserad av intrigpusslet, de dysfunktionella relationerna och Moriartys berörande gestaltning av skuld. "Vad kan man mer begära av en bok" suckar jag irriterat en sömnlös natt senare, för matt och uppslukad av historien för att formulera något snitsigare, som en aforism."
M-Magasin
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Andras vänner
 2. +
 3. Stora små lögner

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stora små lögner av Liane Moriarty (pocket).

Köp båda 2 för 244 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Andras vänner. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 12 mars 2017

  Den australiensiska författaren Liane Moriarty har skrivit sju böcker, och det här är den fjärde boken som finns översatt till svenska.

  Jag har läst dom tre tidigare böckerna, och tyckt riktigt mycket om dom alla tre. Här är länkar till mina recensioner av dom, Öppnas i händelse av min död, Stora små lögner, och Tre önskningar.

  Och jag tyckte riktigt mycket även om denna bok, Andras vänner. Jag tycker att Liane Moriarty har ett fantastiskt sätt att skriva på. Boken är helt ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Andras vänner