Växla ner! : 77 sätt att leva bättre på mindre (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
205
Utgivningsdatum
2009-03-12
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Illustratör/Fotograf
Syster Diesel
Dimensioner
183 x 115 x 20 mm
Vikt
240 g
SAB
Dokb,Qci
ISBN
9789153432012

Växla ner! : 77 sätt att leva bättre på mindre

(3 röster)
Inbunden, Svenska, 2009-03-12

Slutsåld

Byt pengar mot tid!

Vi blir allt fler. Vi som överväger att kliva ur ekorrhjulet och växla ner, downshifta. Som genom att hoppa av chefsjobbet eller jobba mindre väljer bort pengar och prylar till förmån för tid och livskvalitet.

Men hur går det egentligen till att leva ett nerväxlat liv? Och om du går ner i arbetstid, hur ska pengarna räcka? Måste man leva på ris och vatten, sälja bilen och säga nej tack till allt som gör livet kul?

I Växla ner! ger egenföretagaren och entreprenören Karin Lilja sextiosju handfasta tips för dig som vill downshifta med stil. Med utgångspunkt i praktisk vardagsekonomi och egna erfarenheter berättar hon på ett personligt sätt hur man får pengarna att räcka utan att göra avkall på vare sig lust eller bekvämlighet. Bokens tips är indelade i teman som boende, mat, nöjen och motion, och författaren bjuder frikostigt på exempel ur sitt eget liv.

Ta del av nedväxlingens matematik, där medvetna val gör att du kan må bättre, spara pengar och få mer tid - samtidigt! Hur stort steget blir för dig, beror på hur många val du vill göra. Men många små val blir snart ett jättekliv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Lilja

  • Redaktör : en överlevnadsguide

    Åsa Uhlin, Karin Lilja

    Redaktör - en överlevnadsguide riktar sig till både den nykläckta redaktören och den med några fler år i yrket bakom sig. Bokens författare menar att hantverket - att vara redaktör - är sig likt, oavsett om det handlar om tryckta eller digitala me...

Bloggat om Växla ner! : 77 sätt att leva bättre på m...