Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt

av Katrin Zytomierska  (inbunden, 2011)

Pris:  159:-
Finns i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt vid beställning på minst 99 kr för privatpersoner i Sverige - Läs mer

Passar bra ihop

Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt + LCHF för alla i familjen! : Katrins 52 godaste recept
De som köpt den här boken har ofta också köpt LCHF för alla i familjen! : Katrins 52 godaste recept (inbunden) av Katrin Zytomierska
Pris för båda:

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt. Sätt betyg och recensera.

Sortering: 

Följde boken till punkt och pricka! Plus att jag...

Följde boken till punkt och pricka! Plus att jag tränar 3-4 ggr per vecka sedan innan. Hade 13 kg kvar att gå ner i vikt men icke. Och varför skriver hon nchf bär man äter bär mm. Och att äta 17% yoghurt till frukost istället för något riktigt fettigt förstår jag inte alls. Helst skulle jag lägga ingen stjärna alls på denna bok. Bättre att köpa " lchf på riktigt". För DET fungerar!

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen

Nice recipes, but book is full of mistakes!!

This book has many errors! I made Taco gratang. I noticed Katrin doesn't say which temperature for the oven, or how long to cook. This is a BASIC! It was ok, as I have lots of cooking experience, & I managed to guess. But for someone who is not used to cooking, it could be a disaster!Then I made kladdkaka-the one which is in one of the blog entries which are in the book (there's another kladdkaka in the recipe section).She said cook for 10 minutes, & "not a second longer".This is wrong.When I removed it after 10 minutes, it was still liquid.So I ignored her, & cooked for 20-25 minutes.Thirdly, I read about her kolesterol.She lists figures for good & bad kolesterol, & states the total. In both cases (the figures before she started lchf & after she started), the totals are wrong!
Good point: The things I cooked were all delicious! Taco gratang was great, also the kladdkaka was really nice, & the chicken with grönsaker was also yummy. I also made the plattar & they were lovely!

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen

Användbar, peppande och sann!

Som ett sista försök för att få ordning på LCHF:andet beställde jag Katrins bok för att få inspiration. Det finns många böcker på marknaden som skriver om LCHF, men Katrin har med sin bok "Dags att bli smal!" tagit detta till en ny nivå. Genom strukturerade matscheman, tydliga instruktioner och riktlinjer ger hon läsaren konkreta verktyg för att ta tag i sitt liv och sin hälsa. Stundvis är kritiken mot läsaren hård, men jag uppfattar det endast som peppande och sporrande att ta mig vidare framåt. Boken peppade mig enormt när jag skulle börja en ny omgång LCHF och det känns verkligen bra att hon har varit så personlig genom hela boken med fotografier, blogginlägg och delat med sig av sina egna tankar under resans gång. En sak har åtminstone jag tagit med mig: Kunde Katrin gå ned 33 kg med LCHF, så kan jag det också!

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen

Dåligt skriven

Jag har följt Katrins blogg ett tag och blev nyfiken på boken. Jag fick hem den och läste och blev väldigt besviken. Språket är under all kritik (har ingen korrläst?) och recepten är väldigt enkla och få. För första gången i mitt liv har jag reklamerat en bok!!

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen

Betyg: 3,5 av 5

Den här fick jag som recensionsbok utan att jag hade begärt den. Och jag har nog inga planer på att gå över LCHF-kost. Men jag tyckte ändå om att läsa boken. Jag läste Katrins blogg för ett par år sen, och i boken skriver hon ungefär på samma sätt som i bloggen. Hon har ju ett mycket speciellt och personligt sätt att skriva på, så boken är rolig att läsa. Det är mycket fina fotografier i boken också, tagna av hennes man Bingo Rimér.

Tror att boken är mycket bra för dom som funderar på att gå ner i vikt med LCHF. Den är mycket peppande, och recepten verkar vara lätta och bra. Så jag kan rekommendera boken.

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen

Som en bra spark i arslet!

Från första sidan till sista sidan tokgillar jag boken. Det kunde ju nästan varit jag som skrivit den. Katrin har varit med förr och vet vad hon pratar om. Hon skriver personligt och jag förstår exakt vad hon menar och blir inspirerad. De recept jag testat i boken är stekt aubergine,ostkex, kycklingwok och spenatsoppa. Enkla o skitgoda recept.
Köp boken,ni lär inte bli besvikna!

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen

Säger PRECIS som det är!!! Underbart. :-)

Katrin Z är en kvinnlig förebild med massor av j-la anamma som skrivit en bok i sin egen stil. Inte i första hand för eleganta, språkliga formuleringar (även om hon säkert skulle kunna om hon ville) utan för att hon uppriktigt önskar ge andra en cvhans att uppleva det fantastiska hon själv gjort. Rakt på sak, inga inlindade, mesiga varianter. Jag bara ÄLSKAR den här boken. Äter själv LCHF sedan en längre och mår kanon (45-årig träningstjej på 163 cm och 59 kg som inte behöver gå ner i vikt, men ÄNTLIGEN får äta mig mätt utan att gå upp!). Har läst ett tjugotal böcker i ämnet, såväl teori- som repeptvarianten, och gillar denna och "Matrevolutionen" överlägset bäst!

Var den här recensionen till hjälp?  Ja  |  Nej  |  Anmäl recensionen
Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt (inbunden)
Se bokvideo

Fler böcker inom

  • Inbunden
  • Språk: Svenska
  • Antal sidor: 152
  • Utg.datum: 2011-12-20
  • Förlag: Lind & Co
  • Medarbetare: Rimér, Bingo (foto)
  • Dimensioner: 197 x 197 x 17 mm
  • Vikt: 580 g
  • SAB: Qcabb,641.563
  • ISBN: 9789174610635

Fler böcker av Katrin Zytomierska

Bucketlist (inbunden)
LCHF för alla i familjen! : Katrins 52 godaste recept (inbunden)
Sött och annat gott! : Det goda LCHF-baket (inbunden)

Bucketlist

Katrin Zytomierska
E-bok
49:-

LCHF för alla i familjen! : Katrins 52 godaste recept

Katrin Zytomierska
Inbunden
163:-

Sött och annat gott! : Det goda LCHF-baket

Katrin Zytomierska
Inbunden
133:-

Bloggat om Dags att bli smal! LCHF på mitt sätt

Bokvideo

Du kanske gillar...

Sött och annat gott! : Det goda LCHF-baket (inbunden)

Sött och annat gott! : Det goda LCHF-baket

Katrin Zytomierska
Inbunden
133:-
LCHF 2.0 (inbunden)

LCHF 2.0

Anna Hallén, Åse Falkman Fredrikson
Inbunden
165:-
Viktminskning med LCHF så lyckas du! (inbunden)

Viktminskning med LCHF så lyckas du!

Åse Falkman Fredrikson
Inbunden
200:-
Gå ner i vikt med LCHF (inbunden)

Gå ner i vikt med LCHF

Ulrika Davidsson
Inbunden
175:-