När inget annat återstår (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Ella Werner (del 1)
Utgivningsdatum
2016-12-02
Förlag
Bokfabriken
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
179 x 110 x 18 mm
Vikt
168 g
SAB
Hc
ISBN
9789176291603

När inget annat återstår

(10 röster)
Pocket, Svenska, 2016-12-02
50 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Ella Werner är ny profilerare vid Göteborgspolisen. Som första fall får hon ta sig an mordet på en ung man. Ledtrådarna för henne ut till ett ensligt beläget hus på Brännö utanför Göteborg där den excentriske forskaren Egon Guthlin bor.

Egon har utvecklat en banbrytande substans som kan rädda miljoner människor från Alzheimers. Testerna är ytterst lovande, men Egon plågas fortfarande av minnet efter ett misslyckat experiment flera år tidigare. Resultatet den gången var skrämmande. När Egon till slut hittar orsaken är den långt värre än han någonsin kunnat ana.

Sent en kväll får Egons brorsdotter Sandra besök av en ung man som påstår sig vara hennes kusin. Han verkar rädd och vädjar till henne om att släppa in honom, men hon vågar inte öppna dörren.

Sandra kan inte släppa tanken på att hennes farbror kan ha haft en för henne okänd son. För att få reda på hur det förhåller sig söker hon upp honom i hans hem. Men det förflutna kastar mörka skuggor över såväl henne som Egon. Vem ljuger och vem talar sanning? Vad är det mer för hemligheter som Egon bär på? Snart inser Sandra att hennes liv är i fara.

När inget annat återstår är en psykologisk thriller om hur girighet och maktbegär kan förvandlas till ren ondska och vilka konsekvenser våra livsval kan få.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. När inget annat återstår
  2. +
  3. Midnattsflickor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Midnattsflickor av Jonas Moström (pocket).

Köp båda 2 för 105 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om När inget annat återstår