Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning (häftad)
På topplistor
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
167
Utgivningsdatum
2016-08-25
Upplaga
1
Förlag
Sterners Förlag
Medarbetare
Sterner, Jan (red.) / Heap, Martin (form) / Ekner, Morgan (foto)
Dimensioner
210 x 130 x 10 mm
Vikt
216 g
ISBN
9789197982863

Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning

(11 röster)
Häftad, Svenska, 2016-08-25
226 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning beskriver aktieexperten Marcus Hernhags egen favoritstrategi för klokt och framgångsrikt långsiktigt sparande. Modellen är välkänd och mycket populär utomlands, särskilt i USA. Nu får den berättigad uppmärksamhet även i Sverige. Strategin slår med sin enkelhet och låga kostnader många av de sparformer som banker och försäkringsrådgivare ofta förordar.
De flesta drömmer om att bli rika. Många chansar på spel och lotterier utan att lyckas. Fler borde välja ett smart långsiktigt aktiesparande med väsentligt bättre och säkrare möjligheter till god avkastning. Många kan räkna med betydande rikedom. Eller en rejäl guldkant på tillvaron som pensionär. Min strategi är både enklare, bättre och mycket billigare än t ex traditionellt pensionssparande, säger Marcus Hernhag.
I boken förklarar Marcus Hernhag steg för steg hur du enkelt bygger upp din egen portfölj av stabila utdelningsaktier. Sen kan du luta dig tillbaka och strunta i aktiekurser som åker upp och ner. Du kan se fram emot utdelningarna som på sikt effektivt växer till sig mer och mer.

Marcus Hernhag är tidningen Privata Affärers populäre aktieskribent, som också chattar med läsarna varje vecka. Han medverkar i Placeringsguiden och på webbsidorna privataffarer.se och hernhag.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning
  2. +
  3. Den enkla vägen att lyckas med aktier

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den enkla vägen att lyckas med aktier av Marcus Hernhag (häftad).

Köp båda 2 för 452 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Marcus Hernhag

  • Den enkla vägen att lyckas med aktier

    Marcus Hernhag

    Att tjäna pengar på aktier behöver inte vara särskilt svårt. Du behöver varken vara aktienörd eller fullfjädrad räknenisse. Det gäller bara att hitta den väg som passar just dig, menar Marcus Hernhag, välkänd aktieskribent i bl a Privata Affärer, ...

Bloggat om Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning