Missfall: Med rätt att sörja (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (169.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Åsa Widéen
Utgivningsdatum
2018-06-11
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788711971703
Missfall: Med rätt att sörja (ljudbok)

Missfall: Med rätt att sörja (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-06-11
99
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Att få missfall är någonting som är väldigt vanligt samtidigt som det är någonting som det inte talas om i samhället. I Missfall: med rätt att sörja blandas sakliga beskrivningar av vad som händer när man får missfall och hur det påverkar kropp, psyke och hälsa, med personliga skildringar av hur det är att själv gå igenom det en blivande förälder hoppas aldrig ska ske.

Missfall: Med rätt att sörja är faktagranskad av Johanna Molin, Biträdande överläkare, Kvinnokliniken, Södersjukhuset i Stockholm.

Pernilla Hjort har över 10 års erfarenhet av journalistik och arbete med medicinska frågor som redakto¤r pa Vårdguiden och 1177. Hennes specialistområden a¤r graviditet, fo¤rlossning och frågor som ro¤r barn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pernilla Hjort

  • Compassion : skapa ditt hållbara liv

    Jörgen Tranberg, Pernilla Hjort

    Compassion är att: Medvetet med tanke, ord och handling göra något jag själv gynnas av. Medvetet med tanke, ord och handling göra något som gynnar andra. Medvetet se till att jag själv inte förbrukas i processen. Ta ansvar! Att leva i compassion ä...

  • Ilska

    Pernilla Hjort

    MEDITATION: ILSKA I den här meditationen får man möjlighet att känna på sin ilska i ett meditativt och tryggt forum. Man lär sig att stanna i känslan, i trygghet, och att inte skämmas för sina känslor. Vuxna har ofta en förväntan att alltid agera ...

Bloggat om Missfall: Med rätt att sörja