Där själen vissnar (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (356.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Sebastian Karlsson
Utgivningsdatum
2018-06-21
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726028140
Där själen vissnar (ljudbok)

Där själen vissnar (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2018-06-21
109
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 89 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det finns flera miljoner unga kvinnor i världen som aldrig registrerats - officiellt finns de alltså inte. Vad händer när några av dessa faller i händerna på maktgiriga män som glömt sina fina ord om människors lika värde?
Jonarp är en trött liten ort. Men förvånansvärt mycket har tilldragit sig där på den sista tiden. Och många på högre orter har planer för den lilla staden, planer som kan få katastrofala konsekvenser för den vanliga människan. Finns det dem som vågar stå upp emot makteliten?
Där själen vissnar är en spänningsroman som tar avstamp i det lilla svenska samhället Jonarp för att via Thailand, Australien, Etiopien och Albanien få sin upplösning i en lägenhet i Stockholm. En roman som utforskar maktbegär och människans utsatthet.
Ulf Hamrin är en svensk författare. Han intresserar sig för människans natur och aktuella ämnen. Där själen vissnar är hans debutroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulf Hamrin

  • Bilden

    Ulf Hamrin

    Trots kvällstimmen låg ett lätt skymningsljus över nyodlade, öppna fält och ljusgröna lövskogsdungar. Ett och annat hus förmedlade stugvärme genom gula fönster och en flortunn dimma dansade i sänkor och dalgångar. Axel funderade vidare: "Du sa att...

Bloggat om Där själen vissnar