Ty riket är ditt (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-06-03
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726198508

Ty riket är ditt E-bok

E-bok,  Svenska, 2019-06-03

Styckköp

129
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Annas pojkvän är en duktig musiker. När han får ett stort jobberbjudande åker de ut till hans släktgård så att han kan få öva i lugn och ro. Anna gör allt för att underlätta för honom. Ibland låser han Anna ute på balkongen.

Eva förälskar sig i en äldre man som hon mött i en fotoateljé. Han är aldrig helt och hållet hennes, men hon är alltid hans. Eva kan följa honom vart som helst - till och med in i döden.

Sara förlorar sig själv i en relation som driver henne att ta en annan människas liv. Men när hon grips och mister sin fysiska frihet finner hon en annan. Församlingen, som styrt hennes liv, kommer inte åt henne längre.

I 'Ty riket är ditt' får vi följa tre kvinnors fängslande livsöden. Trots deras olikheter som individer hittar vi en gemensam nämnare i relationerna de fastnat i. Gränsen mellan verklighet och fiktion har aldrig varit så tunn.

Therése Granwald är en svensk författare, låtskrivare och skrivpedagog. Efter uppväxten på Gotland studerade hon musik i London och har undervisat på Lunds Universitets författarskola. Nu arbetar hon som författare, översättare och skrivpedagog på frilansbasis.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Therése Granwald