En författares död (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Agnes Hillstrøm (del 2)
Utgivningsdatum
2021-04-14
Förlag
Saga Egmont
Översättare
Emma Majberger
ISBN
9788726570434
En författares död (e-bok)

En författares död E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-04-14

Styckköp

97

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När den unga debuterande författaren Linnea Mogensen hittas död i sin lägenhet tror alla först att det rör sig om ett självmord. Men under obduktionen hittas ett märkligt stickmärke och det visar sig att den unga kvinnan dött av en överdos av insulin. En överdos hon omöjligt kan ha injicerat själv. Agnes Hillstrøm och Otto Vang tilldelas fallet och sätter omedelbart igång med att förhöra familjen. För Agnes del visar det sig bli en svår och krävande utredning som kommer att förändra hennes liv för alltid. Samtidigt är Linneas roman redo att publiceras, men med tanke på situationen tvingas förläggaren fatta några mycket svåra beslut. Ska boken ges ut trots de fruktansvärda omständigheterna? Och vem är det som ligger bakom mordet på Linnea?

"En författares död" är den andra boken i Lars Kjædegaards deckarserie om seniorutredaren Agnes Hillstrøm.

Lars Kjædegaard (1955 - ) är en dansk författare och skribent. Han är känd för sina hyllade deckare och thrillers, och har också publicerat ett antal böcker under pseudonymen Grethe Lange.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En författares död. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En författares död
    Katarina Johansson, 28 april 2021

    Intrigen banal, språket mediokert. Boken verkar vara skriven för åldersgruppen 10-12 år. Tar ca 1-2 timmar att läsa, så boken är väl mer en novell.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lars Kjædegaard