Jakten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (189.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hannah Kaufman
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2020-10-22
Förlag
Saga Egmont
ISBN
9788726576498
Jakten (ljudbok)

Jakten (ljudbok)

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-10-22

Styckköp

101

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Attentatet på barnsjukhuset har satt sina spår. Ett par månader har nu passerat och i Stockholm återgår långsamt livet tillbaka till det normala. Men för kommissarie Hannah Kaufman är det ännu inte över. Sedan gisslandramat lider hon av depression och dessutom är Aslan Basayev, den huvudansvarige terroristen, fortfarande spårlöst försvunnen.

Helt oväntat får polisen information om att en man som liknar Aslan befinner sig bland kolonilotterna vid sjukhuset. Man planerar genast ett tillslag, men något går fel och terroristen kommer undan. Det blir början på en intensiv jakt som leder allt djupare in i en brutal undre värld. Och polisen är inte de enda som vill ha tag på Aslan ...

'Jakten' är den fristående fortsättning på 'Barnsjukhuset'.

Karl Eidem är författare och finansiell analytiker. Jale Poljarevius är polisintendent och expert på organiserad brottslighet. Han är även känd för sin medverkan i TV-programmet "Efterlyst".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jakten. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Mycket spännande och realistisk
    Magnus, 29 november 2020

    Trevligt med polis/kriminalromaner som är skrivna av författare som är insatta i polisarbete och mer realistiska än många andra, som visserligen kan vara spännande men där detaljer och historier som helhet BARA är uppdiktade. Leif GW Persson är en annan favorit, han vet också vad han skriver om.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna